Haber

Ankara’da Doğal Gaz Patlaması: 1 Kişi Ağır Yaralandı

Ankara’nın Sincan ilçesinde meydana gelen doğalgaz patlamasında bir vatandaş yaralandı.

Patlama, Sincan ilçesi Atatürk Mahallesi’ndeki Gönül apartmanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre patlama, 4 katlı binanın zemin katındaki dairenin tadilatı sonrasında meydana geldi.

Doğalgaz tesisatından kaynaklandığı belirlenen patlamada 49 yaşındaki BC yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık, itfaiye ve doğalgaz acil ekipleri sevk edildi.

Yaralı 49 yaşındaki BC, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken, binanın çevresindeki 7 dükkan, birkaç daire ve 2 araçta maddi hasar oluştu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Patlama sırasında işyerinde oturduğunu söyleyen komşu esnaf Arif Çelen, “Karşımızdaki binanın bodrum katında tadilat çalışması yapılıyordu. Ne olduğunu anlayamadık ve bir anda patlama sesi duyduk. Tüm vitrin camlarımız tamamen çöktü. “İçeride tadilat yapılıyordu ve dışarı bir kişi çıktı” dedi.

Öte yandan Çelen, 7 bin liralık maddi zararın bulunduğunu belirterek, “Başka bir zararım yok. Kendimizde hiçbir şey yok. Kendisine teşekkür ediyoruz. Şu anda binada kimse yok. “Tek isteğimiz sokaktan kimsenin geçmemesi” dedi.

Patlamanın saat 11.30 sıralarında meydana geldiğini söyleyen Tanju Kahraman, şunları söyledi: “Biz de içerideydik. Çok şiddetli bir gürültüyle meydana geldi. Açıkçası oldukça korktuk. Bunun dışında maddi kayıplarımız da var. Yaralı bir arkadaş çıktı. Biraz kötüydü, yanmıştı. “Allah şifa versin” dedi.

İşte Patlama Anı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu