Ekonomi

ASİAD Genel Başkanı Ömer Faruk Başaran güven tazeledi

Avrasya Endüstrici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Genel Lideri Ömer Faruk Başaran, düzenlenen genel şurada itimat tazeledi.

ASİAD’ın seçimli olarak gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı, üye ve davetlilerin katılımıyla Uranus İstanbul Topkapı Otel’de düzenlendi.

Açılış kısmının akabinde verilen orta sonrası derneğin 2020, 2021 ve 2022 yıllarına ilişkin idare heyeti faaliyet raporu ile bilançosu okundu. İdare konseyi lideri ve üyelerinin kelam konusu periyoda ait faaliyetleri oy birliğiyle ibra edildi.

Yönetim konseyi tarafından hazırlanan iddiası bütçenin okunarak kabul edilmesinin akabinde 3 yıl müddetle vazife yapacak yeni ASİAD İdare Kurulu’nun seçimine geçildi.

Yapılan oylamada ASİAD Genel Başkanlığı’na oy birliğiyle tekrar Ömer Faruk Başaran seçildi.

Derneğin idare heyeti ise “Evrim Kırmızıtaş Başaran, Ahmet Tokaç, Selçuk Yavuz, Mustafa Erdil, Hasan Türksel, Samim Hatipoğlu, Muhammed Atasay, Mustafa Özhan Eren, İbrahim Ergin, Orhan Senyarar, Hayatin Özbaş, Murat Yılmazsoy, Levent Efe, Sebnem Akman Balta, Erdoğan Türkmen, Hasan İpek, Tuncay Doğan, Yakup Birinci, Şenol Çiçek, Nevzat Yavuz Yazman, Suat Saygın ve Zeki Gedikoğlu” isimlerinden oluştu.

Ömer Faruk Başaran, oy birliğiyle lider seçilmesinin akabinde yaptığı konuşmada, üyelere teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu