Haber

Balkondan Fırlatılan Tüp Arabanın Camına Çarptı

BAHÇELİEVLER’de alev aldıktan sonra balkondan fırlatılan tüp, o sırada seyir halindeki otomobilin cam tavanını kırarak 24 yaşındaki sürücü Mehmet İşler’in kafasına çarptı. Başından yaralanarak hastaneye kaldırılan Mehmet İşler’e 19 dikiş atılırken, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. Mehmet İşler, “Kim olduğunu bilmiyorum ama bulunması için gerekenin yapılmasını istiyorum. Çünkü bu kasıtlı bir öldürme girişimidir” dedi.

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü Fevzi Çakmak Mahallesi’nde meydana geldi. Tezlere göre, 24 yaşındaki Mehmet İşler, arkadaşıyla evine gitmek için Fatih Caddesi üzerinde seyir halindeyken alev alan bir apartmanın balkonundan aşağı atıldı. Yanan tüp, Mehmet İşler’in arabasının cam tavanına düştü. Camın kırılmasıyla yanan tüp, sürücü Mehmet İşler’in kafasına isabet etti. İşler’in o sırada otomobilde bulunan arkadaşı patlamanın dehşetiyle söndürmek için yanan tüpü araçtan çıkarıp yol kenarına attı. Başından yaralanan Mehmet İşler, arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastanede Mehmet İşler’in başına 19 dikiş atıldı. İşler hastanede bir gün kaldıktan sonra taburcu edildi. Talihsiz sürücü Mehmet İşler, yanan tüpü atan zanlı veya zanlıları bulmak için polis merkezine giderek şikayetçi oldu. İşler’in otomobilinde hasar meydana geldi.

“TÜPÜN DARBE EDİLMESİ NEDENİYLE GEÇİCİ BİR HAFIZA KAYBI OLDU”

Tüpün kafasına çarpması sonucu yaralanan Mehmet İşler, “Kendi aracımla sokakta yürürken menşei belirlenemeyen piknik tüpü aracıma çarparak önce cam tavanı patlattı. Daha sonra cam tavanı patlattı. kafama girdi ve kafamda belli bir hasara neden oldu. Şimdi kafamda 19 dikiş var. Doku kaybı falan var. Kim olduğunu bilmiyorum ama bulunması için her şeyin yapılmasını istiyorum. . Ben şikayetçiyim, nasıl olsa bulunmasını istiyorum. Çünkü bu kasten öldürmeye teşebbüstür” dedi. O gün yaşadıklarını anlatan İşler, “Arkadaşımın evindeydim, evinden çıktım. Kendi evime gidiyordum. Evime giderken bu olay oldu. Onu dışarı çıkardığımızda alevi de kamera kayıtlarında mevcut. Yanımda Tolunay adında bir arkadaşım vardı. O da karakola şikayette bulundu. O da kafa travması olduğu için tüp falandan dolayı ellerinde yanıklar oluyor. Aslında attı. Normalde arabada kalsaydı patlasaydı yani Aslında hiçbirimizin arabada bir yeri kesik yoktu. Araçtan indim ve bir süre kendime gelemedim. Arkamdaki arabada diğer arkadaşım vardı. Arabasıyla direk hastaneye gittik. Tedavi sürecinin ardından güvenlik birimleri fiilen hastaneye geldi. Şikayet ettim. Sağ tarafımda bir uyumsuzluk var. Kafamda doku kaybı var. Bu yüzden kalıcı bir hafıza kaybı yaşadım” dedi.

Sokaktaki iş yeri sahibi Aydın Karataş, “Geldiğimde bir olay oldu. Seyir halindeyken yoldan geçen biri tüpün tepesinden fırladı. Yoldayken adamın açılır tavanına düştü. .Ölebilirdi gerçekten.Korkunç bir olay oldu.Öyle çaresizce tüp yukarıdan atıldı ki; muhtemelen yanan tüpü söndüremediler. Sönmedi, çıkarıp attılar. Ama keşke gelip kontrol etseler, birilerinin başına bir şey mi geldi? O anda gelip çocuğa yardım etselerdi adama yardım ederlerdi’ dedi. Polisin zanlıyı tespit etmek için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Öte yandan olay güvenlik kamerasına yansıdı. İşler’e ait otomobil sokakta seyir halindeyken apartmanın balkonundan çıkan yanan tüp arabanın cam tavanına düşüyor.İşler’in arkadaşları alevler içinde araçtan çıkarılan tüpü çıkarmaya çalışıyor.

habersaraykent.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu