Yaşam

Elif Karlı, merhum eşi Cengiz Karlı’yı bu sözlerle anlattı.

Türk Halk Müziği sanatçısı Elif Karlı’nın bir süredir cezaevinde bulunan 30 yıllık eşi Cengiz Karlı kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Elif Karlı, 6 Aralık’ta Haberler.com’un YouTube kanalına konuk oldu. Gökay Kalaycıoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı Haber Özür programında Elif Karlı, Cengiz Karlı’yı övdü.

“CENGİZ HASTALIĞINDAN SONRA ÇOCUĞUM GİBİYDİM”

Cengiz Karlı’nın kendisini dinlemeye geldiğini ve çiçek gönderdiğini söyleyen Elif Karlı, 1993 yılında tanıştıklarından bahsetti.

Cengiz Karlı’nın 42 yaşında uykuda kalp krizi geçirdiğini söyleyen Karlı, “Ben çok ağladım. Allah’ım beni bu kadar çok sevene bunu yapma” dedim. Tanrı yardım etti. Cengiz’in rahatsızlığından sonra çocuğum ölmek üzereydi.” ifadelerini kullanmıştı.

“CENGİZ KARLI İLE GÖZÜM KAPALI EVLENDİM”

Cengiz Karlı’nın vücudunda 8 stent olduğunu belirten Elif Karlı, Cengiz Karlı’nın zengin, yakışıklı ve ailesinin iyi biri olduğunu belirterek, Cengiz Karlı ile gözleri bağlı bir şekilde evlendiğini söyledi.

Cengiz Karlı’nın ailesinde büyük bir saygı olduğunu ifade eden Karlı, “Başları ağırsa bütün aile orada. Cengiz grip oluyor, bütün aile ellerinde meyvelerle geliyor. Bu durumu garip buldum. Başta.” dedi.

“ÖLÜMDEN KORKUYORUM”

Gökay Kalaycıoğlu’nun “Kaybetmekten mi korkuyorsun?” Soruyu yanıtladı

1.5-2 yıl babamı, kayınpederimi ve ortağımı kaybetti. Cengiz de kalp krizi geçirdi. Ben o dönemde ortadan kayboldum. 35 yaşında kendi babamı kaybettim. Ben daha sahneye çıkmadan önce haberim oldu. Manevi yaralarımı Cengiz’le sardım.” .

Eşi cezaevinde yaşamını yitiren Elif Karlı şoke eden detayı verdi: Hastalığı nedeniyle yargılanmasını talep ettik.kemahhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu