Yaşam

Gülseren Budaıcıoğlu CKM: Red Cape’te Söyleşi

Caddebostan Kültür Merkezi’nin söyleşi ve imza programının bu haftaki konuğu Dr. Gülseren Budaıcıoğlu olacak. Psikiyatrist, yazar ve sunucu Budayioğlu, 17 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’te “Kırmızı Pelerin” başlıklı söyleşisiyle okuyucularıyla bir miting yapacak.

 

Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi (CKM), usta yazarları okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. CKM’nin Aralık ayı programının bu haftaki konuğu psikiyatrist, yazar ve sunucu Dr. Gülseren Budaıcıoğlu olacak. Birçok konuda eserler üreten Budaıcıoğlu, İstanbullu Gelin, Doğduğun Yer, Kaderin, Kırmızı Oda, Günahsız Apartman, Camdaki Kız, Yalıçapkını, Çöp Adam, Terzi, Kral dizilerine ilham kaynağı olmuştur. Son yıllarda yayınladığı kitaplarla Kaybedenler ve Kardeş. Muharrir Doğan, Kitaptan Kırmızı Pelerin adlı kitabından uyarladığı söyleşiyle 17 Aralık Cumartesi saat 14.00’te okuyucularıyla buluşacak. Söyleşinin ardından Budaıcıoğlu, çocukluğunda uğradığı bir tacizin dokunaklı öyküsünü, bu tacizin karanlık gölgesinde geçen yılları, yalnızlığı, kimsesizliği ve her şey yolundayken açılan yeni kapıları anlattığı “Kırmızı Pelerin” adlı kitabına imza atacak. üzerinde, Kadıköy Belediyesi Kültür Yayınları Kitabevi’nde.

 

Gülseren Budaıcıoğlu: Katılımın ücretsiz olduğu Red Cape söyleşi ve imza oturumu 17 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’te CKM Büyük Salon’da gerçekleşecek.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu