Yaşam

Kadıköy’de bisikletliyi öldürüp firar eden uyuşturucu satıcısı hala kayıp, aile tepkili

Habertürk’ün haberine göre, geçtiğimiz Salı sabahı Bostancı Sahil Yolu’nda polis kontrolünden kaçan Temel Ü.’nün kullandığı otomobilin çarpışması sonucu ağır yaralanan 51 yaşındaki bisikletçi Doğanay Güzelgün, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kaza sonrası Temel Ü. olay yerinden kaçtıktan sonra ortadan kayboldu. Doğanay Güzelgün’ün ailesi, zanlının bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmesini istiyor.

‘En ağır cezayı çekmesini istiyorum’

Doğanay Güzelgün’ün ablası Gülenay Güzelgün Erol, “Bir an önce yakalanıp en ağır cezayı almasını istiyorum. Davayı takip edip en ağır cezayı alması için davayı asla bırakmayacağım. Bana göre dünyanın en saçma şeyi o kişinin sabah gelip kardeşimi bulması çok saçma. Olay sabah 05:30 sıralarında oldu. O gün yataktan fırladım, evin içinde dolaşıyordum ve evin içindeydim” dedi. 10 dakika sonra hastane, benim neyim var.”

Doğanay Güzelgün’ün yeğeni Tunay Erol, “Bu arkadaş 3 virajdan geçiyor, ilk 2 virajda normal geçiyor. Üçüncü virajda durdurmak istediklerinden şüpheleniyorlar. Bu arkadaş yaklaşık 130-140 km hızla polisten kaçıp amcama çarpıyor ve kaçıyor. Yakalanmaması anormal bir durum. Bu arkadaş 3 gündür firarda. Başka suçları var. Başka suçları var, 10-12. .Sürücüyü yakalamasını istiyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu