Haber

Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu’nun Yeşil Sol bayrakları altında Van mitingi!

HDP’nin Emek ve Özgürlük İttifakı’nın başındaki Kılıçdaroğlu’na açıktan destek verme kararı, terör örgütü PKK elebaşları Murat Karayılan, Sabri Ok, Bese Hozat, Helin Ümit, Duran Kalkan, Mustafa Karasu ve Cemil’in yayın ve paylaşımlarıyla doğrulandı. Bayık. Kılıçdaroğlu’nun Van mitinginde sık sık 7’li koalisyona destek mesajları kendini net bir şekilde hissettirdi.

Mitingde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu, 37 kişinin hayatını kaybettiği 6-8 Ekim Olaylarının azmettiricisi ve terör suçundan tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a özgürlük sözü verdi. terör örgütü PKK ile bağlantılı oldukları gerekçesiyle belediyeden misyona ihraç edilenler. damgasını vurdu.

İMAMOĞLU’DAN DEMİRTAŞ MESAJI

Van’da HDP bayrakları altında konuşan CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Adaletin Ekrem’i yoktur, Selahattin’in de olamaz. Yargısız infazlar hiçbir vatandaşın hakkı değildir” dedi. söz konusu.

KILIÇDAROĞLU, TERÖRÜN SERGİLEDİĞİ KİŞİLER TARAFINDAN KURTARILACAKTIR

Kılıçdaroğlu, belediyeler aracılığıyla terör örgütüne aktarılan mali ve insan kaynağı desteğini kesen kayyum uygulamasına son verileceğini bildirdi. Onların görevinden alındığını biliyorum. Bütün bunları çözeceğim. Kayyum denen garip uygulamalara tamamen son vereceğim.” dedi.

“TAMAMEN GÖREVİNE GERİ DÖNDÜ”

Terör örgütü PKK ile bağlantılı olduğu iddiasıyla belediyeden ihraç edilenlerin askere alınması vadinde de bulunan Kılıçdaroğlu, “Belediyeden ihraç edilen 306 işçi var, hepsini alacağız. işlerine geri dönsünler.Adaletin olmadığı yerde çocuklar aç yatsınlar.Sizden çalınan paraların hepsini alacağımdan hiç şüpheniz olmasın.” söz konusu.

TOPLANTIDA KULLANILAN DİLLERE DİKKAT! TERÖRE HİÇ TEPKİ VERİLMEDİ

Gerek belediye başkanlarının gerekse doğu illerinde düzenlenen mitinglerde söz alan Kılıçdaoğlu’nun seçim vaatlerinde ve eleştirilerinde teröre yönelik herhangi bir eleştirinin getirilmediği, “kardeşlik” ve “kardeşlik” ile yeni bir döneme girileceği belirtildi. adalet” dekorasyonları.

Daha önce Kılıçdaroğlu’na seçimlerde birlik çağrısı yapan Kandil’in ileri gelenleri de defalarca aynı argüman ve söylemlerle daha fazla kişinin kazanılmasını önermişti.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu