Haber

Lincoln Henrique: Ailem F.Bahçe’ye aşık

F.Bahçe, Türkiye Kupası 5. maçında Adanaspor’u 6-0 yenerek son 16’ya yükseldi.

Maçın ardından 315 gün sonra sarı-lacivertli formayı giyen ve sahaya 1 gol, 1 asistle dönen Lincoln Henrique, basına açıklama yaptı.

Sakatlığının ardından uzun süre takımdan uzak kalan 25 yaşındaki futbolcu, “Benim için çok önemli bir gündü. Uzun zamandır bu anı bekliyordum. Bu harika taraftarların önünde oynamayı sabırsızlıkla bekliyordum. Kendi evimizde oynayıp bu galibiyeti almak bizim için önemliydi. Bu duyguyu özledim. Allah’a şükür iyi bir geri dönüş yaptım. En önemlisi maçı kazanmak için oynadım.”dedi.

“Tabii ki gol atmak ya da asist yapmak benim için iyi.”

Antrenmanlarda bu tür goller atmak için çok çalışıyorum. Çok fazla haç atıyordum. Kalecilerimiz bu tuzağa düşmezler. Maçta fırsat geldi ve ben de bunu en iyi şekilde değerlendirdim. Bu, uğruna çok çalıştığım bir şey. Bugün de golle sonuçlandı. Fırsat geldi ve ben de bunu en iyi şekilde değerlendirdim. Kazandığımıza sevindim. Çok şükür bazılarını kaçırdık. Tabii ki gol atmak, asist yapmak benim için güzel bir şey. Bir sonraki lig maçına odaklanacağız.

“Sakatlık boyunca bu günü bekledim”

Sakatlığı sırasında çok çalıştığının altını çizen Brezilyalı futbolcu, şöyle konuştu:

İşime odaklanmaya çalışıyorum. F.Bahçe’ye yardım etmek istiyorum. Sakatlık boyunca bu günü bekledim. Gruba yardım etmek istedim. Bugün bunu gösterdiğimi düşünüyorum. Yarışmanın ortasındaki oyuncu grubu için uygundur. Büyük bir kulüpte oynuyoruz. Burada oynayan oyuncular mevkilerinin en iyi oyuncularıdır. Formayı buraya almak bizim elimizde. Karar elbette hocamızındır.

“Ailem F.Bahçe’ye aşık”

Ailem F.Bahçe’ye aşık. Her zaman benim formamı giyiyorlar. Biz burada doğmadık, Fenerbahce izleyerek büyümedik ama F.Bahçe sevgisini sonradan öğrendik. Biz bu kulübe aşık olduk. Bunu en iyi şekilde hissettiğimi söyleyebilirim. Biz F.Bahçe’yi ve İstanbul’u çok seviyoruz. Biz burada çok memnunuz.

“İsmail Kartal iyi bir antrenör”

haber-akseki.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu