Haber

Pınar Deniz’den RTÜK’ün Kızılcık Şerbeti Serisiyle İlgili Kararına Tepki!

Oyuncu Pınar Deniz, RTÜK tarafından beş hafta ara verilen muhafazakar ve laik yaşam tarzı arasındaki çatışmayı anlatan “Kızılcık Şerbeti” dizisi yerine İslamofobi konulu belgeselin gösterilmesine tepki gösterdi. Gelin detayları birlikte görelim…

Başrollerini Evrim Alasya, Barış Kılıç ve Settar Tanrıöğen’in paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisindeki bazı sahnelere RTÜK’ten ceza verilmesi son zamanların en çok konuşulan konularından biri.

Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisindeki şiddet ve zorla evlendirme sahneleri nedeniyle RTÜK’ün kadını 5 hafta uzaklaştırma ve 1.5 milyon TL para cezasına çarptırmasına ünlüler sosyal medyada tepki gösterdi.

Bunun üzerine geçtiğimiz akşam kanal yönetimi kendilerine e-posta ile gönderilen mahkeme tebligatının posta ile gönderilmesi gerektiği gerekçesiyle dizinin yayınlanmasına karar verdi.

Ancak Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölüm yayınları sırasında Show TV lisans iptali riskinden dolayı yayını durdurmak zorunda kaldı ve ekranlarda İslamofobi konulu bir belgesel gösterdi.

Bunun üzerine Pınar Deniz, Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti için RTÜK’ün yayın durdurma kararına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Yasağın uygulanacağı 5 haftalık süreçte dizi ekibinin para kazanamayacağını belirten Pınar Deniz, “Neden? Neden? Neden?

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım ???

haber-kinik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu