Teknoloji

Samsung Galaxy S24 Ultra’nın Kamerası Hakkında Yeni Bilgiler: Telefoto Kamera Değişiklikleri

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un bir süredir yeni amiral gemisi telefonu galaksi s24 ultra Üzerinde çalıştığı büyük bir sır değil. Aslına bakarsanız şu ana kadar bu amiral gemisi telefon hakkında bazı sızıntılar oldu. Şimdi ise Galaxy S24 Ultra ile ilgili bugüne kadarki en büyük sızıntılardan biri yaşandı. Akıllı telefon segmentinin ünlü sızıntı kaynaklarından hep bir araya gelelim. Buz Evrenitarafından yapılan açıklamalara bir göz atalım.

Ice Universe’ün iddiasına göre özellikle 2024 yılının ilk aylarında tanışacağımızı düşündüğümüz Galaxy S24 Ultra, ekran ve kamera kurulumu ile bazı iyileştirmeler içerecektir. Sızıntının kaynağı Galaxy S24 Ultra’nın daha iyi bir ekrana sahip olacağını söylese de konuyla ilgili detaya girmedi. Ama bunun birkaç ay içinde değişeceğini düşünüyoruz. Yeni sızıntılar ortaya çıktıkça Galaxy S24 Ultra’nın ekrandaki güzelleştirmeler hakkındadaha fazla bilgiye sahip olacağız.

Samsung Galaxy S24 Ultra’nın telefoto kamerası daha iyi performans sunacak

*Konsept tasarımı.

Kaynağımızın iddiasına göre Samsung Galaxy S24 Ultra’da yeni bir telefoto kamera sensörü bulunacak. 50 MP çözünürlüğe sahip olacak bu 1/2.52 inç sensör, 5x’e kadar kayıpsız yakınlaştırma desteğine sahip olacak. 10 MP ve 3x yakınlaştırma sehpasına sahip Galaxy S23 Ultra’daki telefoto kamerayı düşünürsek, gerçekten önemli bir yükseltme olduğunu söyleyebiliriz. Kullanıcılar çok daha yeterli bir görüntü kalitesine sahip olacaktır.

Bu ortada; Samsung, Galaxy S24 Ultra’nın telefoto kamerasında değişiklik yapacak olsa da periskop kamera ana kameraya dokunmaz. Ice Universe, Galaxy S23 Ultra’da telefonun ana kamerasının 200 MP sensör olacağını söylüyor. Periskop kamera da tıpkı Galaxy S23 Ultra gibi 10 MP çözünürlüğe, 10x yakınlaştırma desteğine sahip olacak. ultra geniş açılı kamera Bununla ilgili rastgele bir bilgi yok. En azından şimdilik…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu