Haber

Voleybol Turnuvasının şampiyonu Asiye Hatun KYK oldu

Karabük’te öğrenci yurtları ortasında düzenlenen Voleybol Turnuvasının şampiyonu Asiye Hatun KYK Kız Öğrenci Yurdu oldu.

Gençlik ve Spor Vilayet Müdürlüğü tarafından yurtlar ortası Voleybol Turnuvası düzenlendi. İki hafta süren turnuvaya 5 ekip katıldı. Rakiplerini eleyerek finale yükselen Hubbi Hatun KYK Kız Öğrenci Yurdu rakibi Asiye Hatun KYK Kız Öğrenci Yurdunu 3-0 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu.

Yenişehir Merkez Spor Salonunda oynanan müsabakayı Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Coşkun İnanç, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları, Yurt Hizmetleri Şube Müdürü Nurşen Köseoğlu, yurt müdürleri, öğrenciler ve voleybol severler tribünden takip etti.

Turnuva sonrasında oluşturulacak voleybol grubunun Karabük’ü ulusal seviyede yapılacak olan karşılaşmalarda muvaffakiyet bir halde temsil edeceklerini söz eden Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Coşkun İnanç, turnuvaya katılan ve sportmence gayretler ortaya koyan tüm kadroları ve atletleri tebrik etti.

Konuşmanın akabinde İtimat, turnuvada dereceye giren gruplara kupa ve madalya takdiminde bulundu. – KARABÜK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu