Yaşam

Acun Ilıcalı mecliste çıldırdı

Gerginliğin bir an bile düşmediği Survivor All Star yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı’nın sandalye fırlattığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor All Star programı, başından itibaren izleyicilerini ekrana yapıştırmaya devam ediyor. Gerginlik her fırsatta artmaya devam ediyor ve kaos ortaya çıkıyor.

Eleme adaylarını belirlemek için kurulan komite toplantısında Mustafa Kemal ile Merve Aydın arasında olay çıktı. Kurula getirilen tartışma sırasında Merve Aydın, Mustafa Kemal’in kendisini yanlış anladığı konusunda gözyaşları içinde yemin etti.

Merve Aydın ve Mustafa Kemal yönetim kurulu tartışması

Mustafa Kemal, Merve Aydın’ın yalan söylediğini, ardından Yunus Emre’nin Mustafa Kemal’e sert davrandığını belirtti. Yan yana oturan bu ikili, kısa sürede aralarında kavga çıktı.

Yayınlanan yeni bölüm fragmanı ağızları açık bıraktı.

Acun Ilıcalı kurulda çıldırdı

Bugün akşam yayınlanacak olan bölüm Nagihan ve Mustafa’nın konuşmalarıyla başlıyor ve dokunulmazlık oyununun ardından Acun Ilıcalı kürsüye çıkıyor ve “Abi ne istiyorsun?” diyor. Ne istiyorsun? “Söyle bana” diye bağırarak dikkatleri programa çekti.

Sinirlenen Acun Ilıcalı’nın oturduğu sandalyeyi fırlatması gündem oldu. Kurulda ne olduğu ve ünlü televizyoncunun neden bu duruma düştüğü merak konusu oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu