Yaşam

Akıl almaz bir yöntemle aldatıldığını anlayan kadının neler yaşadığını görmelisiniz!

Akıllı saati sayesinde erkek arkadaşının kendisini birçok farklı kadınla aldattığını anlayan bayanın görüntüsü TikTok’ta viral oldu. Partnerinin kendisini aldatmasından daha kötü bir şey olmadığını söyleyen bayan, okuduğu mesajlarla şok oldu. Gelin o anlara birlikte göz atalım…

Bir TikToker, akıllı saat sayesinde erkek arkadaşının kendisini aldattığını anladı. Erkek arkadaşının birçok bayanla sadakalarını yakalayan TikToker ile deneyimlerini anlattığı bir video çekti.

TikTok’ta 600 binden fazla görüntülenmede bayan, erkek arkadaşının kendisini nasıl aldattığını anlattı. İçgüdüsel olarak erkek arkadaşının akıllı saatine bakmak isteyen kadın, gördükleri karşısında hayal kırıklığına uğradı. TikToker, erkek arkadaşınızın birden fazla bayanla olan mesajlarını yakaladı.

Videoda kadın, erkek arkadaşının başka kadınlara gönderdiği mesajlardan bazılarını gösteriyor.

Adam, dağıttığı bir bayana, ne zaman müsait olduğunu ve ne kadar ödemesi gerektiğini sordu. Başka bir açıklamada, başka bir bayana iyi geceler mesajı attı ve ne kadar iyi olduğu konusunda ona iltifat etti. Bu ifadelerin yer aldığı görüntü TikTok’ta viral olurken, adamı savunanlar da oldu.

İşte o görüntü:

habermanyas.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu