İş

Aktif Ventures ve Trendbox’tan önemli işbirliği

Türkiye’nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası Etkin Bank, iştiraki Etkin Ventures aracılığıyla Trendbox ile değerli bir işbirliğine imza attı.  Aktif Ventures çatısı altında Türkiye’nin en güçlü API pazaryeri Apilion ile güçlerini birleştiren Trendbox, perakende satış noktalarında Faal Bank’ın kredi API’leri ile tüketici kredileri sunacak.

Startup kurucusu olma misyonuyla faaliyetlerine devam eden Faal Bank ekosisteminin bir üyesi olan Etkin Ventures, perakende şubesinin alışveriş verilerini gerçek zamanlı analiz eden Trendbox ile yeni bir anlaşma imzaladı. Anlaşma kapsamında Trendbox, Hizmet verdiği perakende satış noktalarına tüketici kredisi sağlayarak ticaretlerini kolaylaştırmak amacıyla Etkin Ventures’ın hayata geçirdiği Türkiye’nin en güçlü API pazaryeri Apilion’dan yararlanacak.

Evsahibioğlu: ”Trendbox ile yaptığımız bu işbirliğinden dolayı çok heyecanlıyız.”

Aktif Ventures Genel Müdür Yardımcısı Yasemin Evsahibioğlu, “Perakende satış noktalarının dijital dönüşüm süreçlerine büyük katkılar sağlayan Trendbox ile Türkiye’nin en güçlü API pazaryeri Apilion üzerinden iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. “Heyecanla çıktığımız bu yolculukta Trendbox ile hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.

Bilgen: “Artık fintech gibi davranacağız”

Trendbox Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bilgen, hizmet verdikleri perakende satış noktalarının ticaretini kolaylaştıran işbirliklerini hayata geçirdiklerini vurgulayarak şunları söyledi: “Güçlü işbirlikleriyle hizmet kapsamımızı genişletiyoruz. “Aktif Ventures ile sektöre katma değer yaratacak stratejik iş birliğimiz sayesinde artık bir fintech gibi hareket edeceğiz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu