Haber

Anadolu Efes Spor Kulübü 2023-2024 Sezonuna #BenimYerimBurası Filmi ile Başlıyor

Turkish Airlines EuroLeague’de iki şampiyonluk kazanan tek Türk takımı ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin son şampiyonu Anadolu Efes Spor Kulübü, 2023-2024 sezonuna #Benim Yerim filmiyle başlıyor. Anadolu Efes taraftarları ve kulüp maskotu Rookie’nin yer aldığı içerikte, ilk kez yeni sezon formaları basketbolseverlerin beğenisine sunuldu.

 Türk basketbolunun en çok kupa kazanan takımı Anadolu Efes, 2023 – 2024 sezonu öncesinde tüm basketbolseverleri #BenimYerimBurada demeye davet ederek bu değerli dönemi özel bir sinemayla açtı.

Anadolu Efes’in Sesi Mustafa Özben’in seslendirdiği tanıtım sinemasında, Anadolu Efes’in sempatik maskotu Çaylak’ın yanı sıra, Formula 1 tutkusunu ülkemizde geniş kitlelere yayan S Sport F1 Spikeri Serhan Acar ve taraftarları, kendine has tarzıyla sunumunda yer aldı. Yeni sezon formalarının tanıtıldığı ve kulübün resmi sosyal medya hesaplarında paylaşıldığı film, taraftarlardan büyük ilgi gördü.

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün uzun süredir kullandığı #BenimYerimBurada bağlantı sloganını merkeze alan sinemada; Aidiyet duygusuna, yaşanan unutulmaz anlara ve yeni başlangıçlara vurgu yapıldı.

İlk kez taraftarların beğenisine sunulan 2023 – 2024 sezonu formaları, basketbolseverler tarafından büyük beğeni topladı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

bakirkoy-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu