Haber

Eskişehir’de 14 ilçede trafik denetimi: 765 sürücüye 985 bin TL ceza

Jandarma ekipleri, Eskişehir’de 14 ilçede eş zamanlı trafik kontrolü yaparak 15 bin 229 aracı denetledi, 765 sürücüye 985 bin TL ceza kesti.

Edinilen bilgiye göre, trafik kazalarının en aza indirilmesi, vatandaşların can ve mal kaybının önlenmesi, sağlıklı ve huzurlu bir seyahat ulaşımının sağlanması amacıyla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından trafik kontrolü yapıldı. 1 Ekim-19 Ekim tarihleri ​​arasında 14 ilçede eş zamanlı yapılan kontrollerde emniyet kemeri ve koruyucu ekipman kontrolü, trafik ışıkları ve ihlal kontrolü, araç kullanırken cep telefonu kullanımının kontrolü, motosiklet ve mopedlerin kontrolü, alkollü araç kullanan sürücülerin kontrolü Alkol kontrolü, tarım araçlarının kontrolü ve sürücülerin kontrolü, yük araçlarının ve sürücülerinin kontrolleri, radarla hız kontrolleri yapıldı.

Denetimlerde 15 bin 229 sürücü ve araç muayene edildi. Trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 765 sürücüye ise 985 bin 532 TL para cezası kesildi. Ayrıca 69 araca da trafik yasağı getirildi. Alkollü araç kullandığı tespit edilen 32 kişinin ehliyetlerine el konuldu.

Aynı dönemde Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde eğitim gören 232 öğrenciye trafik kuralları eğitimi verilirken, 197 vatandaşa da traktör kazalarına karşı alınacak önlemler konusunda eğitim verildi. – ESKİŞEHİR

sirvanhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu