Haber

Andrea Pirlo: “1 önemli puan aldık”

Fatih Karagümrük Teknik Menajeri Andrea Pirlo, Galatasaray karşısında değerli bir 1 puan aldıklarını söyledi.

Spor Toto Üstün Lig’in 31. haftasında Fatih Karagümrük deplasmanda Galatasaray ile 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, “Büyük bir takıma karşı büyük bir maç oynadık. Zor olacağını biliyorduk. Bu atmosferde 3 gol bulmak kolay değil. İlk yarı güzel bir maç oynadık.Sahada istediğimiz pozitif futbolu oynadık.İkinci yarı Galatasaray baskısıyla pasif kaldık.Uzun toplara başvurduk.3’ten geri dönüş oldu. -1.Oynadığımız pozitif oyundan dolayı verdiği boşluklardan dolayı durumlar görüyoruz.Kıymetli bir 1 puan aldık.Yeterince uğraştık ve sonuca getirdik.İkincisi “Devrede daha çok uzun top oynadık. Daha çok geriye yaslandık. Onların baskısı nedeniyle buraya geldik. Kendi oyunumuzu oynamak zorundaydık. Burada oynayan ve daha fazla top isteyen bir görüntü sağlamamız gerekiyor. Maalesef ikinci yarı gösteremedik” dedi.

Pirlo, Senegalli futbolcu Mbaye Diagne’nin de iyi oynadığını ve görevini yaptığını sözlerine ekledi. Hakemle konuşmayı sevmediğini belirten İtalyan teknik direktör, “Bu tip statlarda oynamak zor. Bu tip atmosferde oynamak zor. Daha az seyircili, daha sessiz statlarda oynuyoruz. sesimi burada duyurmam gerekiyordu.”

İlk geldiklerinde kulüpte değişen bir yapı olduğunu ifade eden Andrea Pirlo, “Pozitif bir futbol, ​​ofansif bir futbol oynamak istiyorduk. Şu anda istediğimiz futbolu sahaya yansıtıyoruz. Goller atıyoruz. Daha az yersek daha iyi olur. Genel olarak antrenmanlarda yaptıklarımızı sahaya daha çok yansıtmaya başladık.” dedi.

İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo’nun iyi bir futbolcu olduğunu belirten Pirlo, daha iyi şeyler yapabileceğini ifade etti.

“Icardi’nin panenka denediğini biliyorduk”

Mauro Icardi’nin Panenka penaltısına önlem alıp almadığı sorusuna İtalyan teknik direktör, “Tabii ki öyle dedik. Herkesi analiz ediyoruz. Penaltı, frikik oyuncularını özel olarak analiz ediyoruz. Gol atacağını biliyorduk, deneyin.” .Kalecilerimize söyledik.” – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu