Teknoloji

Apex Legends: Breakout Yayınlandı!

Yeni Legend yükseltmeleri, Dereceli zorluklar, yeni ödüller ve daha fazlasıyla Apex Legends: Breakout, rekabette yeni bir çağa işaret ediyor.

2019’da ilk kez sahneye çıktıktan sonra Apex EfsaneleriBeş yıllık sürekli büyüme ve dünya çapında 130 milyondan fazla oyuncunun bu arenada buluşmasının ardından rekabetçi FPS oyunları arasında önemli bir yer edindi.

Electronic Arts ve Respawn Entertainment, sevilen FPS ve battle royale oyununun beşinci yıl dönümünü Apex Legends: Breakout’un konsollarda ve PC’de piyasaya sürülmesiyle kutluyor ve büyük rekabetin yeni çağını başlatıyor. Piyasaya sürülmesinden bu yana oyunun kurallarını değiştiren bu büyük dönemde, Apex Legends: ÇıkışYeni Efsane Yükseltmelerine ek olarak, Dereceli deneyiminde daha sorunsuz eşleştirme de dahil olmak üzere deneyimli oyuncuların tanıdık bulacağı yenilikler var.

 

Respawn, son beş yılda her yeniliğin, evrimin ve sezonluk lansmanın ön saflarında yer alan tutkulu topluluğuyla Apex Legends deneyimini geliştirmeye devam etti. Özel olarak tasarlanmış Efsanelerden oluşan ekip 24’e çıktı, oyunculara beş devasa ve dinamik haritada rekabet etme olanağı sunuldu ve kendilerine kendi stratejilerini oluşturmaları için sayısız silah ve yeni özellikler sunuldu. Karışık Bant sayesinde oyuncular, çeşitli modların ve benzersiz oyun konseptlerinin denendiği sınırlı süreli etkinliklere katılabildiler. Apex EfsaneleriRespawn’ın ikonik Titanfall evreninde geçen derin hikaye, Outlands’den hikayelervideo serisi ve son dört bölüm Kodu SonlandırMini diziyle oyunculara aktarıldı.

 

Apex Legends: Çıkış

Apex Legends: Çıkış 2017’de oyunculara, bir maçtaki eylemlerine bağlı olarak her Efsanenin zırhını ve yeteneklerini geliştiren Efsane Yükseltmeleri tanıtılıyor. Oyuncular, bir maçta seviye atlayarak Efsaneleri için oyun tarzlarına ve savaş taleplerine göre uyarlanmış Yetenek Yükseltmelerini seçebilirler. Dereceli mod, bu dönemde mücadeleyi teşvik eden yüksek riskli, yüksek ödüllü bir sisteme geçiyor. Oyuncular bir maçta Sıralama Puanı (RP) toplayabilir, öldürme bonusları, maç sıralaması ve daha yüksek sıralamadaki takımlardan daha iyi performans gösterebilirler. Breakout’taki bu yeni yapıda adaleti sağlamak amacıyla tüm oyuncuların Dereceli ilerlemesi 1RP’den itibaren sıfırlanıyor.

 

Sezon boyunca oyuncular, dönemin geri kalanında ücretsiz olarak oynanabilecek yeni bir Efsane mevcut olduğunda Çıkış Ödülleri de kazanabilecekler. Bu Efsaneler Fuse, Seer, Rampart, Mad Maggie, Loba ve Valkyrie’dir ve her birinin, oyuncuların bu Efsaneleri kalıcı olarak açmak için tamamlaması gereken benzersiz zorlukları vardır.

 

5. Yıldönümü Toplama Etkinliği kapsamında oyuncular, 10 takımın önceden belirlenmiş İlgi Çekici Noktalara (POI) düştüğü, hızlı tempolu bir Sınırlı Süre Modu olan Straight Shot’a, tam donanımlı silahlara ve aksiyona hazır düşman gruplarına katılacaklar. Straight Shot ayrıca daha hızlı ring turları, daha küçük bir harita ve lobiyi ziyaret etmek zorunda kalmadan yeniden sıraya girme yeteneği ile hızlı tempolu bir savaş deneyimi sunacak.

 

Geçtiğimiz sezon oyuncular Apex Efsaneleri İnsanların istedikleri zaman ve istedikleri yerde katılabilmelerini sağlamak için çapraz ilerleme tanıtıldı. Breakout’ta artık Xbox Series X|S ve PlayStation 5’teki oyuncular şunları yapabilir: Apex Efsaneleri Oyunu 120 FPS’de deneyimleyerek görsel doğruluğu ve aksiyon hissini daha iyi deneyimleyebilecekler. PlayStation 5 DualSense Kablosuz Kontrol Cihazı için oyuna dokunsal ve uyarlanabilir tetikleyiciler gibi yeni kontrol cihazı geliştirmeleri de eklendi.

 

Apex Legends: Breakout şu anda EA Uygulaması ve Steam aracılığıyla PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch ve PC için çıktı. Apex Legends hakkında daha fazla bilgi almak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz. Apex Legends’ın sosyal medya hesapları için Twitter, Instagram ve YouTube sayfalarını takip edebilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

akyurthaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu