Haber

Cumhur İttifakı’nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Yatağan ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katıldı.

Cumhur İttifakı’nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Yatağan ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışına katıldı.

Cumhuriyet Caddesi’ndeki açılış töreninde konuşan Ayaydın, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ün 5 yılda ilçenin çehresini değiştirerek önemli hizmetlere imza attığını söyledi.

Göreve gelir gelmez ceketini çıkarıp kolları sıvayacağını ve günde 18 saat hizmet için çalışacağını belirten Ayaydın, “10 yıldır bu koltukta oturanlar hiçbir şey sağlayamadılar. Vatandaşa hizmet. Yatağan’da 500 metrelik alanın kanalizasyon altyapısı 6 aydır tamamlanamıyor. Çalışan tek bir işçi yok. Tek amaçları var.” “Yatağan halkını cezalandırmak için. Yatağan halkı bunları yapanları 31 Mart’ta sandıkta cezalandıracak.” söz konusu.

Göreve geldiğinde Yatağan’ın tamamının kanalizasyon altyapısını tamamlayacağını vurgulayan Ayaydın, ilçenin 50 mahallesindeki ulaşım sorununu da çözeceğini belirtti.

Yatağan’da doğalgaza ulaşamayan aile kalmayacağını anlatan Ayaydın, ilçede organize sanayi bölgesi ve fidanlık kuracaklarını belirtti.

Gittiği her yerde Yatağan’daki millet bahçesini örnek aldığını belirten Ayaydın, “Büyükşehir Belediye Başkanı seçilirsem Yatağan’ın yanı sıra Muğla’nın diğer 12 ilçesine de millet bahçesi yapacağım. Bütün halkımı millet bahçeleriyle tanıştıracağım.” İfadelerini kullandı.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, ayrım yapmadan ilçeye tüm kalbiyle, ruhuyla hizmet etmek için 31 Mart akşamına kadar kapıları çalmaktan, sıkılmaktan vazgeçmeyeceklerini söyledi.

Görev yaptığı 5 yılda ilçede değerli çalışmalara imza attıklarını anlatan Toksöz, ikinci 5 yılda da ilçe için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından SKM’nin açılışını AK Parti MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan, Muğla Koordinatörü İbrahim Aydın, AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, MHP İl Lideri Oğuz Akarfırat ve partililer yaptı.

dikiliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu