Teknoloji

Aynı Telefonda Birden Çok WhatsApp Hesabı Açılabilecek: İşte Yeni Özelliklere İlişkin İlk Bilgiler

Dünyanın en tanınmış anlık mesajlaşma uygulaması Naber , birçok kullanıcıya rahat bir nefes verecek gibi görünüyor. Çünkü uygulamanın Business 2.23.13.5 kodlu Android beta sürümünde tespit edilen geliştirme aşamasındaki bir özellik, yakın zamanda WhatsApp’ta yayınlanacak. çoklu hesap eki geleceğini ortaya koyuyor. Bu özellik, birden fazla numara kullanan ve birden fazla WhatsApp hesabına ihtiyaç duyan kullanıcıların işini kolaylaştırır. kolaylaştıracak.

Akıllı telefonlarda uzun süredir çift SIM desteği bulunuyor. bu da tıpkı cihazdaki iki farklı numara gibi kullanılabileceği anlamına gelir. Ancak WhatsApp’ın bu noktada çok değerli bir eksikliği vardı. Öyle ki bir akıllı telefonda ikinci bir WhatsApp hesabı aynı uygulamada etkinleştirme hiçbir yolu yok. Çoklu hesap temeli bunu değiştirecek. Kullanıcılar artık tek bir WhatsApp uygulamasında birden çok hesabı kullanabilecek.

WhatsApp’ın yeni özelliği böyle görünecek

Yukarıdaki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi, özellik uygun olunca , kullanıcıların hangi hesabı kullanmak istediğini gösteren bir seçenek bölümü ile karşılaşacağız. Bu seçenek ile kullanıcı, istediği telefon numarası üzerinden WhatsApp hesabına geçiş yapacaktır. Hesaplar arası geçiş sırasında, hesaplardaki iletiler korunmaya devam edecekdiyelimki.

WABetaInfo, bu yeni özelliği WhatsApp’ın İşletme sürümünde tespit etti. Ancak bu, WhatsApp’ın normal sürümünün bu özelliğe sahip olmadığı anlamına gelmez. fayda etmeyecek . Muhtemelen her iki sürümde de bu özellik bulunacaktır. Sonuçta, şirket limiti kullanan herkesin işletme hesabı yoktur. Bu, geliştirici ekibin gözünden kaçmayacaktır. Bu ortada; Özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağına dair bir gösterge yok. bizim bilmediğimizbelirteyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu