Teknoloji

Veri Yönetimi Stratejinizi Yapay Zeka Teknolojileri ile Birleştirin

Doğuş Teknoloji, bilgi analitiği ve yapay zeka teknolojilerinin işletmeler için değerine dikkat çekmek amacıyla IBM Türkiye ve Penta Teknoloji iş birliğiyle “Veri Fırtınası: Çağı Verilerle Yakala” etkinliğini düzenledi. Farklı sektörlerden birçok firma temsilcisinin ilgi gösterdiği etkinlikte, günümüzün hızlı ve veri odaklı dünyasında rekabette öne çıkabilmek için yapay zeka analizlerinin aktif olarak kullanılması gerekliliği vurgulandı.

Günümüzün hızlı tempolu ve veri odaklı iş dünyasında rekabet avantajı elde etmek, sezgisel anlayışın ötesinde maharet gerektirir. Sürdürülebilir başarıya ulaşmak ve alanında öncü olmak için yapay zeka çözümlerinin kullanımı ile bilginin gücüne aktif olarak değer vermek gerekmektedir. İş dünyasında rekabetçi kabul edilen tüm kurumların bir veri yönetimi ve dijitalleşme stratejisine sahip olduğu biliniyor.

Doğuş Teknoloji’nin IBM Türkiye ve Penta Teknoloji işbirliğiyle ev sahipliğinde yapay zeka teknolojileri ile bilgi yönetişimi stratejilerini bir araya getirerek düzenlediği “Veri Fırtınası: Çağı Veri ile Yakala” etkinliğinde; Veri kalitesini artırmanın, güvenilirliği sağlamanın ve stratejik kararları desteklemenin önemine değinildi. Ayrıca işletmelerin rekabette öne çıkmaları, müşterileriyle güçlü bağlar kurmaları ve işlerinin tüm potansiyelini ortaya çıkarmaları için yapay zeka teknolojilerinin kritik rolü vurgulandı.

İş Amaçlarını Destekleyen Bir Bilgi Stratejisi Belirlenmelidir

Etkinlik gündemi kapsamında değerlendirme Doğuş Teknoloji Veriden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özcan Çavuş kurumların iş stratejileri ile uyumlu ve iş hedeflerini destekleyen bir bilgi stratejisine ihtiyaç olduğunu ve bilgiden değer kazanabilecek çalışmalara ihtiyaç olduğunu vurguladı. Kişisel bilgilerin yaşam döngüsü boyunca güvenliği ve uçtan uca yönetimi için idari ve teknik düzenlemelerin gerekliliğine vurgu yapan Çavuş, müşterilerin ve çalışanların veri güvenliğinin sağlanmasının ve uyum süreçlerine odaklanarak aksiyon alınmasının öneminin altını çizdi. prestij kaybetmemek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

sivaslihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu