Haber

Başkan Altay, Karapınar Ticaret Merkezi, Katlı Otopark ve Kitap Kafe’yi Hizmete Açtı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Burhanettin Sevencan ile birlikte Karapınar’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek kazandırdığı Ticaret Merkezi, Katlı Otopark ve Kitap Kafe’nin açılışını yaptı. Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye

Bugün 75 milyon liralık bir yatırımın Karapınar ile buluştuğunu belirten Önder Altay, “Anadolu insanının öngörüsünü biliyoruz. Milletimizin Cumhurbaşkanı sevgisini biliyoruz. Nasıl çalıştığımızı, nasıl eserler ürettiğimizi, neler yaptığımızı en iyi siz bilirsiniz. Tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet diyenler olarak buradayız. Karapınar kalbimizin merkezindedir. Ancak şimdilerde Karapınar’ın biraz daha ziyaretçisi olduğunu görüyorum. Hizmeti görmeye geldiyseniz, lütfen gelin. Ama başka bir amacın varsa buradan ekmek alamazsın. Burası Murat Kurum’un memleketi. Burası Recep Tayyip Erdoğan’a gönül vermiş insanların memleketi” dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımları tamamlanan Karapınar Ticaret Merkezi, Katlı Otopark ve Kitap Kafe törenle açıldı.

İlçe ziyaretlerine Karapınar ile devam eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili ve 28.Transfer Milletvekili Adayı Selman Özboyacı, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Burhanettin Sevencan, AK Parti Konya İl İdare Meclisi Tevfik Tığlıoğlu, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Yusuf Güçlü, MHP Karapınar İlçe Başkanı Ercan Alp ve Refah Partisi Karapınar İlçe Başkanı Mehmet Cingöz önce cuma namazının ardından vatandaşları selamlayarak esnafa hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Önder Altay, AK Parti Seçim Bütünleşme Merkezi’ni ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı Ticaret Merkezi, Katlı Otopark ve Kitap Kafe’nin açılışlarına katıldı.

Açılış programında konuşan AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Yusuf Güçlü, Karapınar’a hizmet yarışına girdiklerini belirterek, yatırımlarda emeği geçen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.

“KARAPINAR’I NEREDEN GETİRDİK?”

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, “Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyemiz ve özellikle hükümetimiz olarak Karapınar’ı nereden getirdik? Karapınar’ı toplu konutla tanıştırdık, kanalizasyonla, enerjiyle, doğalgazla tanıştırdık. Devletimizin gücüyle, bakanımızın desteğiyle, Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle, milletvekillerimizin desteğiyle bu oldu.”

“YATIRIMLAR VERDİĞİMİZ SÖZLERİN EN İYİ ÖRNEĞİDİR”

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Burhanettin Sevencan, “İnşallah 15 Mayıs’ta sizlerle birlikte Türkiye Yüzyılını başlatacağız. Cumhurbaşkanımız 21 yıldır sözler veriyor. Verdiği tüm sözleri tuttu mu? Anladım. Yapmaya söz verdiği tüm işleri yaptı mı? Yapılmış. Allah’ın izniyle biz sözümüzün eriyiz. Biz tutamayacağımız sözler vermeyiz. Bugün burada yapılan yatırımlar ve Karapınarımıza yapılan yatırımlar bu vaatlerin en güzel örneğidir.”

“75 MİLYON TL’LİK YATIRIM BUGÜN KARAPINAR İLE BULUŞACAK”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bugün Karapınar’da iki değerli tesisi hizmete açtıklarına değinerek, “Bunlardan biri sağımızdaki ticaret merkezi ve çok katlı otoparkımız. Diğeri ise karşı tarafta gençlerimizin yoğun olarak kullandığı kitap cafe. Toplamda 75 milyon liralık bir yatırım bugün Karapınar ile buluşacak.”

“ALLAH’IN İZNİYLE SİZLERE KAYNAK SUYU KALİTESİNDE SU GETİRECEĞİZ”

Karapınar’a her geldiklerinde bir eserle geldiklerinin altını çizen Lider Altay, şöyle devam etti: “Ama şimdilerde Karapınar’ın çok ziyaretçisi olduğunu görüyorum. Gelmek kesinlikle bir hit. Onlara diyorum ki: Eğer hizmeti görmeye geldiyseniz, lütfen gelin. Cephe yenileme, ticaret merkezleri, kitap kafeler, yarı olimpik yüzme havuzları, kentsel dönüşüm, devlet dairesi, doğalgaz, itibarlı caddeler görmeye geliyorsanız buraya gelin. Ama başka bir amacın varsa buradan ekmek alamazsın. Burası Kara Murat’ın memleketi. Burası Murat Kurum’un memleketi. Burası Recep Tayyip Erdoğan’a aşık olanların memleketi. İlçe Başkanımız ‘Karapınar’a verdiğimiz bütün sözleri yerine getirdik’ dedi ama ben burada konuşuyorum. Allah’ın izniyle sizlere kaynak suyu kalitesinde su getireceğiz. Onun için çalışmalarımızı tamamladık. Dünya Bankası’ndan 22 milyon Euro, yani yaklaşık 400 milyon lira kaynakla, Allah’ın izniyle Karapınar çeşmelerinden kaynak suyu kalitesinde su akıtacağız. Merak etme.”

“KARAPINAR KALBİMİZDE”

“Anadolu insanının öngörüsünü biliyoruz. Milletimizin Cumhurbaşkanı sevgisini biliyoruz. Önder Altay, “Nasıl çalıştığımızı, nasıl eser ürettiğimizi, neler yaptığımızı en iyi siz bilirsiniz” diyerek konuşmasına devam etti. Sayın Bakanımız Murat Kurum İstanbul’dan milletvekili adayıdır. 5 yıl öncesine gidersek nerede sel, yangın, deprem, nerede afet varsa yiğit oğlunuz Murat Kurum devreye girdi ve milletin sorunlarını çözdü. Zelzele bölgesindeki evleri 44 günde teslim etti. Bir kulüp kursan bunu yapamazsın. Bir proje yaparsanız, onu yapamazsınız. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bunu başardık. Dediğimiz gibi tüm depremzedeler evlerine ulaşana kadar durmuyoruz. Biz sana her zaman güvendik. Tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet diyenler olarak buradayız. Bizler bu toprakların sahibi olarak her zaman buradayız. Burada olmaya devam edeceğiz. Karapınar, “Kalbimizin merkezindedir” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

“AK PARTİ MİLLETİN TAFİSİDİR”

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Selman Özboyacı, “Konya’nın 31 ilçesine ve Hatay’a büyük hizmetleri olan Cumhurbaşkanımızın, sayın Bakanımız Murat Kurum’un ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın yüzünün çizilmemesi için” dedi. , hem genel seçimlerde hem de AK Parti’de. Karapınar olarak Partimize, Cumhur İttifakımıza ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sarılalım. Sanat eseri üretiyoruz. Bakın bugün açılış için buradayız. Katlı otopark, ticaret merkezi, kitap kafe açıyoruz. Ondan önce de Emirgazi’de bir Kent Köşkü açtık. AK Parti hizmet partisidir, AK Parti bu milletin partisidir. AK Parti bu milletin ta kendisidir. İnşallah Karapınar Konya’da kendisine yakışanı yapacaktır” dedi.

AK Parti Konya İl İdare Meclisi Tevfik Tığlıoğlu, MHP Karapınar İlçe Başkanı Ercan Alp, Refah Partisi Karapınar İlçe Başkanı Mehmet Cingöz ve vatandaşların katıldığı toplu açılış programında, Karapınar Ticaret Merkezi, Katlı Otopark ve Kitap Kafe dualarla açıldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-cigli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu