Haber

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini anlattı

Beşiktaş’ın başkan adayı Hasan Arat, seçildiği takdirde hayata geçireceği projeleri “Burası Beşiktaş Halkının Yoludur” başlıklı lansmanla duyurdu.

3 Aralık’ta Beşiktaş’ta yapılacak Olağanüstü Seçim Genel Kurulu öncesinde adaylığını açıklayan Hasan Arat, “Beşiktaş Halkının Yolu Budur” başlıklı lansmanla projelerini duyurdu. Öncelikle medya ve iletişim alanında yapacakları yeniliklerden bahseden Arat, “Beşiktaş’ın medya ve bağlantı noktalarında eksikleri var. Arat, “Beşiktaş’ın kurumsal medyası yok. Kendi hayranlarıyla iletişim kurmuyor. Kulübe değil, yöneticiye bağlı medyayla iletişim kuruyor. Beşiktaş’ın kurumsal medyasını kulübün iletişim medyasına taşıyacağız. Dijital medyada rakiplerimizi geride bırakacağız. Herkes BJK TV’yi ve medyayı merak ediyor. 7×24 yayın yapacak dijital TV kuracağız. Beşiktaş medyasının özgün yapımlarını dünyaya satarak gelir elde edeceğiz. “Beşiktaş’ın hakkını gasp edenlerden hesap soracak bir yönetim olacağız” dedi.

Beşiktaş dijital uygulaması

Oluşturacakları Beşiktaş dijital uygulamasıyla siyah beyazlı taraftarların pek çok işleminin dijital ortamda yapılacağını belirten Arat, “Beşiktaş dijitalleşme yarışında geride kaldı. Halkın takımı olan Beşiktaş, taraftara dijital çözümler sunmuyor. Her şeyi dijital ortamda çözen kendi taraftarı.Yıllık aidatlarını bile toplamakta zorlanıyor.Uygulama projesiyle gelir getirici yeni bir ekosistem yaratacağız.Beşiktaş taraftarlarına özel dijital cüzdan ve son derece gelişmiş bir sadakat programı hayata geçireceğiz. Yeni doğan bebeğe Beşiktaş kartı verilecek.Burada biriken hesapla büyüdüğünde kulübümüze ücretsiz üye olabilecek.Başta Kartal Yuvaları olmak üzere anlaşmalı yerlerle indirimler ve Beşiktaş puanları kazanacak. Kombine bilet üyelik aidatı, elektrik, su, doğalgaz gibi kurum ödemelerinin yanı sıra puanları İstanbul Kart’a aktarabilecekler.Beşiktaş uygulaması, Beşiktaş taraftarlarına finansal fırsatlar sunacak. Beşiktaş yatırımcı fonu, girişim sermayesi kuracağız. Beşiktaş bireysel emeklilik fonu kuracağız. Loca ve sezonluk bilet alımına özel. kurallarla birlikte kullanılabilir. Aidat ödemeleri dijital ortamda yapılabilecek. Dünyanın önde gelen dijital bankaları ve yönetim şirketleriyle prensip anlaşmasına vardık. Uygulamayı yükleyen Beşiktaş taraftarları, maç günü etkinliklerinde öncelik ve indirimlerden yararlanabilecek. BJK NFT özel koleksiyonlarını dijital ortamda TL ile satabilecekler. Kazanılan puanlar BJK Token’a dönüştürülecektir. Beşiktaş uygulaması ile stat ve salonlardaki boş koltuklara ulaşabilirsiniz. Son dakika satılabilir. Kadınlara ve çocuklara ayrı fırsatlar yaratacağız. Üniversite öğrencilerine öğrenim kredisi dahil olmak üzere finansal kolaylıklar sağlayacağız. Bu proje Beşiktaş’a yılda 25 milyon dolar kazandıracak. Türkiye’nin en iyi finans yöneticileri yönetimimizde. Bu proje onlarla hazırlandı. “Bu yönetici ve takviyelerle Beşiktaş’ın borcunu 4 buçuk yılda ödeyeceğiz” dedi.

“Beşiktaş Junior Club ile minikler 18 yaşında kongre üyesi olabilecek”

Hasan Arat, oluşturacakları Beşiktaş Junior Club sayesinde yeni doğan bebeklerin 18 yaşını doldurduklarında kongre üyesi olabileceklerini belirterek, “Beşiktaş’tan yeni doğan bebeklerimiz kongre üyeliği yolunda Beşiktaş Junior Club’a sahip olacak. Junior’a teşekkürler. Kulüp dijital uygulamasıyla minikler 18 yaşını doldurduğunda kongre üyesi olmaya hak kazanacak. Geleceğin geleceği.” 100 bin kongre üyesi yaratacağız. 2000 yılından bu yana Beşiktaş’a tapu vermiyorlar. Beşiktaş çok büyük bir kulüp, biz geldikten sonra fedakârlık dönemlerini sonlandıracağız. Biz bize yeteriz. Beşiktaş’ın geleceği için gayrimenkul yatırımları yapacağız. Herkes yeteneğine göre bu fona katılabilecek. Beşiktaşlı girişimci, “Şirketlere peşin yatırım yapıp sermayesine ortak olabilecek. Bu şirketleri büyüteceğiz. Bireysel emeklilikle taraftarın emekliliği emin ellerde olacak. O da kulübe destek verecek” dedi. söz konusu.

“3 Aralık’ta seçilirsek 100’üncü yıl formalarını 27 gün sonra sizlere sunacağız.”

Beşiktaş mağazalarında yapacakları değişiklikleri anlatan Hasan Arat, “Kurumsal kimlik çalışmasını revize edeceğiz. Perakende satıştan sadece kulüp ürünlerini çıkarıp e-ticaret gibi daha güçlü satışlar yapacağız. Tüm ülkeye ulaşacağız. Fiziksel dinamik bir satış kanalına dönüşeceğiz. Dünya çapında işi bilen birine işi emanet edeceğiz. Formaların dışında retro ve klasik koleksiyonlar geliştireceğiz. Özel koleksiyonlar hazırlayacağız. Derneklerle 81 ile ulaşacağız. Dernekleri ihmal etmeyeceğiz. Onlarla Karta Yuvası franchising anlaşması yapacağız. Beşiktaş tırları Türkiye’nin her yerini dolaşacak. Anadolu’nun pek çok yerinde yokuz. Yuvaların cirosu diğer kulüplerin 3 katı.” 1 inci. Sayımız çok ama ciromuz az. 3 Aralık’ta seçilirsek 100’üncü yıl formalarını 27 gün sonra sizlere sunacağız.”

“Bu kulübü yöneticilere teslim etmeyeceğiz”

Futbolda teknik direktörlüğün sona ereceğini belirten Arat, “Süleyman Seba kulüpten borçsuz ve kasadaki parayla ayrıldı. Kulübün itibari gelenekleri bitti. Yöneticilerin yönettiği sistem geldi. 3 büyük kulüp bir araya gelince” Süleyman ağabeyin önderliğinde toplanırlardı. Bakan gelemeyince vekilim Süleyman Seba üzüldü. “Beşiktaş’ta kararlar alındı. Parası yoktu ama büyük bir itibarı vardı. Rıdvan, Serdar ve Emirhan yaklaşık 10 milyon Euro karşılığında yurt dışına çıktı. Serdar’ın Braga’daki piyasa fiyatı 40 milyon dolardı. Bu kulübü yöneticilere teslim etmeyeceğiz.”

“Futbolu yeniden Avrupa düzeyinde tasarlayacağız”

Futbolda Avrupa’nın büyük kulüpleriyle ilişkiler kuracaklarının altını çizen Hasan Arat, “Necip Uysal kimdir? O bizim oğlumuz. 2004 yılında 12 yaşındayken özsermaye sporcusu oldu. Maliyeden yönetim kurulu üyem, ‘ Necip’in yerine kaç oyuncu aldık, araştırır mısınız?’ 2009’dan bu yana Necip’in oynadığı defans ve libero pozisyonlarına 44 oyuncu alındı.Necip kaleci olarak tek bir rol oynamadı.Onun yerini kimse dolduramadı.Harcadılar, harcadılar, harcadılar. Harcadım. Gittiğim her yerde takımımızı soruyorlar. Futbol sektörünün en değerli kulüpleriyle ilişkiler kuracağız. 14 yaşındaki futbolcumuzu artık alamayacaklar. Onu buna bağlayacağız. Genç yaşta kulübümüz var. Beşiktaş’ı borçlandırarak değil, 120 yıllık prestijiyle transfer edeceğiz. Futbol takımına atletik performans merkezi kuracağız. Kurumsal scout sistemi olacak. Yeniden tasarlayacağız. Avrupa düzeyinde. Dernekler için futbol okulu kuracağız, turnuvalar düzenleyeceğiz, yıldızları seçeceğiz. Efsaneleri güzel. Onu böyle uğurlayacağız. Atiba burada, 3 Aralık’ta gelirsek onu çok güzel bir şekilde uğurlayacağız” dedi.

“Kale arkası tribün kapasitesini yüzde 80 artıracağız”

Beşiktaş Stadı’ndaki akustik sorununu çözeceklerini belirten Hasan Arat, kale arkası tribün kapasitesini yüzde 80 artıracaklarını belirterek, “Stadımızda çatı değişikliği olacak. En önemli sorun stadımız.” Akustik sorundur. Bütün dünya bizi duyuyor. Akustik konusunda çözüm bulacağız. Çevre panellerin boşluklarını tamamlayacağız. “Taraftarlarımızın stadyumdaki oturma düzeniyle ilgili taleplerini hayata geçireceğiz. Kale arkası tribün kapasitesini UEFA normlarına uygun olarak yüzde 80 artıracağız. Beşiktaş taraftarının tezahüratı olmadan maç kazanılamaz. Mekanın sahibi her zaman orada olacaktır” dedi.

amatör dallar

Hasan Arat ayrıca basketbol, ​​voleybol, hentbol ve diğer tüm amatör branşlara yönelik hedeflerini de anlatarak, şunları söyledi:

“Basketbol geçen sene küme düştü. Sesimizi çıkarmadık. Küme düşersen çıkman zor. Bu sene Nedim Yücel geldi. O bizim çocuğumuz. Çok şükür takım daha iyi. Daha da iyi olacak.” Daha yeterli. Ana hedefimiz Euroleague olacak. Kadın voleybol takımımız. Türkiye’nin bir numarası. Kadın voleybolcularımızla gurur duyuyoruz. Onlar dünyanın bir numarası. Beşiktaş bu işi çok ciddiye alacak. Bazıları Maçlar 10 bin kişiyle oynanıyor. Voleybolda altyapıdan başlayarak çok önemli hamleler yapacağız. Erkek voleybolunu geri getireceğiz. Hentbol bizim tarihimizdir. Hentbola ne yaptılar? Hentbol laik haline dönecek. Beşiktaş’ın olimpiyatlarda sporcusu yok. Ana hedeflerimizden biri bu olacak. Paris’e ulaşmamız çok zor ama Los Angeles 2028 için kadın sporcularımızla bir program düzenleyeceğiz. Güreş, tekvando, boks gibi sporcular katılma şansına sahip olacaksınız. 23 yaşındaki Nesrin Baş dünya şampiyonu oldu. Beşiktaş su sporlarına başlayacak. Yüzme, su topu, yelken ve kürek. Olimpiyatlarda hem erkeklerde hem de kadınlarda takım şampiyonaları vardır. Yüzme ve jimnastik branşların anasıdır. Yüzme ve jimnastiğe ağırlık verilecek. E-sporun dünyada 350-400 milyar dolara ulaşan ticari hacmi var. Beşiktaş e-sporda güçlü bir şekilde yoluna devam edecek.”

“Akaretler’deki Beşiktaş Plaza’yı pek çok kişi bilmiyor”

Ekrandaki tesis fotoğrafları üzerinden yapacakları değişikliklere değinen Hasan Arat, “Tesislerimiz bakımsız, terk edilmiş ve hukuka aykırı kullanılıyor. Beşiktaşlılar emlakla ilgili sorunları bilmiyor. Akaret’teki Beşiktaş Plaza’nın nerede olduğunu soruyorum. . Çoğu kişi bilmiyor. Seba’nın oturduğu ofis vardı. “Onun bundan haberi yok. 40 yaşın altındaki birçok insan bunu bilmiyor. Plazayı kiralamayı bıraktık. Kimseye sormadan neredeyse kiraya veriyorlardı” dedi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu