Haber

Erden Timur’dan çarpıcı açıklamalar: Herkes incelensin

SAYFAYI SIK SIK YENİLEYİNİZ…

Süper Lig’de geride kalan 30 haftayı topladığı 81 puanla lider olarak tamamlayan Galatasaray, milli ara döneminde idmanlarını Antalya’da sürdürüyor.

Sarı-kırmızılılar takım halinde Belek’te çalışmalarına devam ederken Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Timur, sözlerine MHK Toplantısı’nı yayınlayan hesap hakkında başladı:

O hesabın önceden farklı bağlantıları varmış. Hatta FETÖ ile bağlantılı olduğu söylenen bir hesap üzerinden bir şey yayınlanıyor. Ve kesilip, biçilip bir kısmı yayınlanıyor. Hakkı yenen de, hakkı gasp edilen de aynı şeyleri söylüyor. Medyada objektif yorumlar yapılmıyor. Farklı takımlardaki yöneticiler çok daha ağır açıklamalar yapıyor.

TFF’nin üzerinde baskı olduğunu söyleyen Timur, şunları dedi:

Herkesin telefonu, banka hesapları incelensin. Hakemler, TFF üzerine çok ciddi baskı uygulanıyor. TFF dik duramıyor. Bugünkü hareketleri takdire şayan.. VAR kayıtlarının tüm detayları paylaşılsın. Biz bunu istiyoruz.

Fenerbahçe’nin fazladan puan aldığını belirten Erden Timur, şu değerlendirmeyi yaptı:

İçeriden sürekli şeylerin sızdırıldığını söyledim. Kendi sistemleri ispat edilmiş oldu. Ali Bey değil sadece, yorumcular da söyledi. Kayrılarak 90+’larda 8-10 puan fazla alan takım var. Her açıklamalarında mağdurlar. En önemli şey edep!

cerkezkoyajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu