Haber

GÜZEL PARTİ’de sular durmuyor: İstifa davetine tehditkar yanıt!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde büyük bir yenilgiye uğrayan muhalefette iç hesaplaşma sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aldığı oy açık ara İYİ Parti ve CHP’nin istikrarını değiştirdi.

İYİ Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ethem Baykal, Ortak Akıl Platformu’nun kurulduğunu duyurarak yeni genel başkan ve ekibi vurgulayarak Akşener’i istifaya davet etti.

İYİ PARTİ’DE DEĞİŞİM İSTEĞİ!

Meral Akşener’in başarısız bir süreç geçirdiğini belirten Baykal, Akşener’i torunları sevmeye davet etti. Baykal, “Bay. Akşener, başbakan olamazsam anneanne olurum derdi. Anneanne olmasını da tavsiye ederiz. Masadan kalkıp oturma taktiği yüzünden parti yerinde değildi. İdeolojik olarak Asena’nın Meral Anne’ye dönüşmesi ideolojik bir dönüşümdü.”söz konusu.

TARAF TEHDİT MESAJI!

Ethem Baykal’ın Akşener’den istifa davetlerine, seçimlerde UYGUN Partisi İstanbul 1. bölge milletvekili adayı olan Raşit Buyruk Süer’den tehdit yanıtı geldi.

İyi Parti’nin önemli isimlerinden Koray Aydın’a yakınlığıyla tanınan Süer, yayınladığı görüntüde, “Partimizin Ethem Baykal adlı bir üyesi Genel Başkanımızı istifaya davet etti. Cumhurbaşkanları böyle istifa etmez bilginiz olsun.”dedi.

Akşener’in her zaman yanında olduğunu belirten Süer, şunları söyledi: “Kongre alanında böyle havada gezinen insanlar var ve siz bu şekilde yayın yaparak insanları tahrik ediyorsunuz. O salona girdiğinizde tatsız olaylar yaşamak istemeyen insanlar olarak yayınlarınızda haddinizi bilip saygılı konuşmanızı şiddetle tavsiye ederim. Kongrede görüşmek üzere.”ifadeleri kullandı.

KAYNAK: ENSONHABERLER

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu