Haber

İçişleri Bakanlığı 105 bin TL maaşla işçi alıyor! Başvurular yarın sona erecek.

31/31/2009 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli Çalıştırılmasına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in 8 inci maddesi uyarınca belirlenen ekiplere işçi alımı 12/2008 ve 27097 sayılı İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü. edeceğini duyurdu. Başvuru kuralları ve tarihçesi ile ilgili tüm detayları açıklayan Bakanlık, adaylara sordu. Minimum 70 KPSS puanı şartı arama Ayrıca kurum takımlara göre değişmekle birlikte, minimum 42.320 TL maaş ödemesi maksimum 105.800 TLedeceğini duyurdu.

BAŞVURU TARİHİ VE YÖNTEMİ

İçişleri Bakanlığı işe alım başvuruları 2 Mart 2023 ve 9 Mart 2023’ten itibarenbugüne kadar devam edecek.

Adaylar e-Devlet İçişleri Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu Alım ve Meslek Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.trBaşvurunuzu şu şekilde tamamlayacaksınız:

BAŞVURU EKRANI

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen kuralları taşımak,

b) Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden veya yurt dışında Yükseköğretim Kurulu tarafından denkliği kabul edilen yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,

c) (b) bendinde belirtilenler dışında, dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümleri ile fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin bilgisayar ve teknoloji alanında eğitim veren bölümleri, istatistik, matematik ve fizik bölümleri veya bunların karşılığı Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir yurtta yer almaktadır. Bunun dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak (Aylık brüt sözleşmeli ücret tavanının 2 katı ödenecek pozisyonlara başvurabilirler)

ç) Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirmesi ile bu sürecin yönetimi veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin işletimi ve yönetimi konularında en az üç (3) yıl mesleki deneyime sahip olmak. tavan ücretin iki katını aşmayacak şekilde, diğerleri için en az beş (5) yıl, (Mesleki tecrübenin belirlenmesinde; bilgi işlem personeli olarak, 657 sayılı Kanuna tabi kadrolu olarak veya bilgi işlem çalışanı olarak) özel sektörde sosyal güvenlik kurumlarına prim ödeyerek işçi statüsünde, aynı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) bendine veya 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye tabi sözleşmeli hizmetlerle.) Belgeli hizmet süreleri dikkate alınır. ),

d) Bilgisayar çevre birimlerinin donanımları ile kurulan ağ yönetimi ve güvenliği hakkında bilgi sahibi olmak kaydıyla, yeni programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek,

e) Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise mutad askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf veya tecil edilmiş veya yedek sınıfa nakledilmiş olmak.

ÜCRET

Aylık brüt sözleşme bedeli, sözleşme tavan fiyatı (₺21.160,69) ile (B) bendine göre istihdam edilenler için ÖZEL KURALLAR başlığı altında belirtilen brüt sözleşme tavan fiyatının katları ile çarpılarak bulunacak fiyat olacaktır. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesi. Ancak Kurum, sözleşme akdetmeye ve tavan fiyatın altında ödeme yapmaya yetkilidir.

RESMİ DUYURU METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu