Haber

İŞKUR ile en az ilkokul mezunu 16 bin 965 beden personel alımı devam ediyor! İŞKUR iş ilanları (2023)

Kurum Personeli alım ilanları Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayınlanmaya devam etmektedir. Özel sektör ve kamuda istihdam edilmek üzere en az ilkokul mezunu 16.965 işçinin istihdam edileceği açıklandı. Kurumlar başvuru koşullarını ve alınacak ekibin detaylarını İŞKUR’un resmi internet sitesindeki talepler doğrultusunda yayınladıkları ilanlarla duyurdu. Adayların en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir. İşte İŞKUR’un iş ilanları

İŞKUR Beden İşçiliği Başvurusu Nasıl Yapılır?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Beden Personeli alım ilanlarına başvurmak isteyen adayların öncelikle esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet sitesine giriş yaparak “Meslek” bölümüne “Fiziksel İşçi” yazmaları gerekmektedir. açılan sayfanın üzerine gelin ve orta butona tıklayın. Ardından açılan sayfada beden işçisi alımı ile ilgili tüm ilanlar listelenecektir.

İŞKUR İŞLERİ

İŞKUR üzerinden ilk kez başvuru yapacakların ilana girmeden önce İŞKUR sayfasına giriş yaparak kişisel bilgilerini doldurmaları gerekmektedir. Başvuru aşamasında İŞKUR adaylardan TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yapmalarını ister.

İŞKUR GİRİŞ

Ayrıca artık giriş aşamasında E-Devlet şifresi ile giriş yapılabilmektedir.
Bu seviyeleri tamamladıktan sonra, listelenen ilanlara giriş yapın. Başvuru koşullarını sağlıyorsanız başvuru yap butonuna tıklayarak online başvuru sürecini kolayca tamamlayabilirsiniz.

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

  • En az ilkokul mezunu

  • 18-45 yaş arası,

  • Vardiyalı çalışma sistemine uygun,

  • B Sınıfı sürücü belgesine sahip adaylar bazı firmalar tarafından aranmaktadır.

Fiziksel Çalışan, gerektiğinde kas gücünü kullanarak taşıma, kaldırma, istifleme, kürek çekme, kazma vb. personel araçlarını kullanarak rastgele bir işte bir ücret karşılığında çalışan kişidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu