Haber

İzmit Belediyesi 23 Nisan Şiir Yarışması Kazananları Belli Oldu

İzmit Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlediği şiir yarışmasının kazananları belli oldu.

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü çocuklara milli egemenlik duygusunu ve bayram coşkusunu aşılamak amacıyla çocuklara ödüllü şiir okuma yarışması düzenledi. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle yüzlerce okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencisi online olarak düzenlenen şiir yarışmasına katıldı.

ÖDÜL TÖRENİ 23 NİSAN’DA YAPILACAK

Kocaeli Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Taylan Katak, Bağımsız Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Dilek Dila Mert, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinan Taşkan, Edebiyat Fakültesi Araştırma Görevlisi İnanç Doğruoğlu’ndan oluşan değerlendirme komitesi ve Fen Bilimleri, Kocaeli Üniversitesi, Aydili Sanat Derneği Üyesi Dilek Ayrbaş; https://siiryarismasi.izmit.bel.tr/ adresine yapılan yüzlerce başvuru arasında dereceye giren isimleri belirledi. Yarışmanın ödül töreni 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yapılacak.

rekabet; ‘Anaokulu’ kategorisini Begüm Kulaksız, Can Tarakçı ve Nehir Neşe Boyraz, ‘İlkokul’ kategorisini Özgür Eren Öztürk, Gülce Deniz Dursun ve Eylül Ada Süleymanoğlu, ‘Ortaokul’ kategorisini Defne Masal İlhan, Gamze Çiçek ve Serra Pak kazandı. kategori.

Kaynak: ANKA / Yerel

haberyahsihan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu