Haber

“Kendisini takdir ediyorum” diyen Şenol Güneş, tecrübeli futbolcuyu övmekle bitiremedi.

BeşiktaşTeknik Direktör Şenol Güneş, Büyük Lig’in bu sezonki son maçı olan Konyaspor’un çabası öncesi açıklamalarda bulundu.

“3 PUANLA ÇIKMAK İSTİYORUZ”

Son maçı kazanmak istediklerini ifade eden Güneş, “Benim dönemimde zaman zaman puan kayıpları yaşadığım için, benden önceki dönemde de zaman zaman durumumuz 77 puanda. 80.Ama daha da önemlisi oyun olarak daha ileriye gitmek istiyoruz.Son maçımızı oynayacağız.Bu maç seneye birlikte neler yapabileceğimizi görmek açısından çok değerli.Tüm taraftarlar yanımızda.Beklentileri,heyecanları,mutlulukları var. Coşku. Oyuncular da ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Kazanırsak seviniriz. Taraftarımızın önünde güzel bir veda olacak. 3 puanla ayrılmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

“ONA SAYGI DUYARIM”

10 sezon forma giydiği Beşiktaş’la son maçına çıkacak olan Atiba hakkında konuşan 71 yaşındaki teknik direktör, “Atiba, geçmişte Kopenhag’dan almak istemiştim. Alamadık. ama sonra yollarımız kesişti.Uzun yıllar beraber kaldık.Bensiz Beşiktaş’ta şampiyonluklar kazandık.10 yılda 3 şampiyonluk kazanan bir oyuncu için olumlu. Başka kupalar da kazandı. İnsanların kalbine nasıl girdiğiniz çok değerli, Atiba güzel bir örnek. Hala inanılmaz çalışıyor. Kendisini tebrik ediyorum, takdir ediyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu