Haber

Kırklareli’nden kısa kısa

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Ulu, köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Yüce, beraberinde İlçe Tarım ve Orman Müdürü Abuzer Sağdıç ile Alacaoğlu ve Müsellim köylerinde çiftçilerle bir ortaya geldi.

Çiftçilerin isteklerini dinleyen Aziz, her vakit çiftçi ve vatandaşlarla buluştuklarını kaydetti.

Sorunları yerinde tespit ederek tahlile kavuşturduklarını tabir eden Büyük, devletin her vakit vatandaşların yanında olduğunu söyledi.

Pınarhisar Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor

Pınarhisar Belediyesi araç filosuna kazıcı ve yükleyici kepçe ekledi.

Belediye Lideri İhsan Talay, yaptığı yazılı açıklamada, Pınarhisar’a daha kaliteli ve daha süratli hizmet verebilmek için araç filosunu yenileyerek güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

Belediye hizmet araçlarına bir kepçeyi eklediklerini aktaran Talay, aracı, Etraf ve Şehircilik Bakanlığının yüzde 60 hibe takviyesi ile aldıklarını bildirdi.

Teknolojik gelişmelere uygun kendini yenileyen ve hizmet kalitesini artıran bir belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını söz eden Talay, şunları kaydetti:

“Pınarhisar’ımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak adına göreve geldiğimizden bugüne araç filomuzu yenileyerek güçlendirmeye devam ediyoruz. Halkımızın sıkıntılarını gidermek için çalışmalarımıza istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz. İlçemize ve belediyemize hayırlı, uğurlu olsun.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu