Haber

Mansur Yavaş’tan Fatih Altaylı’ya yanıt: ‘Adaysak CHP’nin adayıyız’

Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ‘CHP’den aday gösterilmek istemediği’ iddialarına yanıt aldı.

Yerel seçimlere 7 ay kala muhalefetin çaresizliğini anlayamadığını söyleyen Yavaş, başka partiden aday gösterilme ihtimaline rağmen sözlerini, “Bundan sonra aday olursak biz de olacağız” dedi. CHP’nin adayı.”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, gazeteci Fatih Altaylı’nın “Adaylığını açıkladı ama CHP içinde onu istemeyenler olduğunu biliyoruz. Çankaya Belediye Başkanı’nın adı da geçiyor. CHP istemezse DÜZGÜN” dedi. Parti onu istiyor, AK Parti bile istiyor.” .

Altaylı, bugünkü köşesinde Yavaş’tan kendisine mesaj geldiğini söyledi. “Anladığım kadarıyla iyi niyetli cümlemden biraz rahatsız oldu” diyerek Yavaş’ın cümlelerinden alıntı yaptı.

Yavaş, Altaylı’ya şunları söyledi: “Ben aday olacaksam bu CHP’den olur. CHP Ankara’da güçlü bir partidir. “CHP’nin gücü olmadan seçim kazanamayız.”

‘6’LI TABLO’NUN DEMORA OLDUĞUNU ANLAYAMIYOR’

Altaylı, Mansur Yavaş’ın 6’lı masayla ilgili düşüncelerine de yer vererek, “Mansur Yavaş, yerel seçimler öncesinde 6’lı masanın neden bu kadar moralinin bozulduğunu anlayamıyor. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri kaybedildi ama 19 büyükşehiri kazanacak oylara ulaşıldı” dedi. Aynı şekilde “Kazanılacak ilçe sayısında da artış var. Bu dağınık masanın, birbirine düşen bu masanın kimseye faydası yok.” (HABER MERKEZİ)

domanichaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu