Yaşam

Mutlu İnsanlar Projesi üst üste ikinci yıldır Super Bowl’da. Bu sene Circus da takımda!

Happy People’ın 2023’teki başarısının ardından Türk ajansları, 2024 yılında şu anda Finish Kuzey Amerika’ya hizmet veren Circus ile ortaklaşa yürütülen projeyle Finish Amerika’nın en sıra dışı projelerinden birine imza atıyor…

Happy People Project Global ve markalı içerik ajansı Circus, Amerika Birleşik Devletleri’nin en önemli spor etkinliği SuperBowl’da Finish America için hazırladıkları kampanyayla dikkat çekiyor.

Happy People Project Global ve markalı içerik ajansı Circus, markaların Amerika’da en sıra dışı çalışmalarıyla boy gösterdiği Amerikan futbol ligi final maçı SuperBowl’da Finish America için oluşturdukları kampanyayla yer alıyor. Happy People Project Global, bu yıl ikinci kez girdiği markalı içerik ajansı Circus ile birlikte yarışmayı kazanarak Türk reklam sektörünü dünyada başarıyla temsil etmeye devam ediyor.

Markalara sürdürülebilir içerik platformları yaratan Circus, deneyimli yapımcı Todd Cohen’in geliştirdiği yöresel yemeklerle yarıştı. Yemek Ligi’ni bitir İzleyicilerin de sürece interaktif katılımı sağlanmaktadır. Happy People Project Global’in Depo Film ile çekilen kampanya filminde, Amerikan futbolu takımları SuperBowl’da yarışırken, amansız lezzetlerle dolu yöresel yemekler karşı karşıya geliyor. Kampanya sonunda Finish Dish League’in kazananları kura ile belirlenip ödüllendiriliyor.

Happy People Project’in geçtiğimiz yıl başlattığı SuperBowl kampanyası, reklam dünyasının en prestijli yayınlarından Adweek editörlerinin seçkisine dahil oldu ve 200 milyon gösterimle önemli bir başarıya imza attı. 2023 yılında Türkiye’nin en fazla Altın Effie’sini kazanan reklam ajansı Happy People Project, İstanbul, New York ve Dubai’deki ofisleriyle global başarılara imza atmaya devam ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu