Teknoloji

Ratchet & Clank: Rift Apart PC’ye Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı!

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Insomniac Games, 26 Temmuz’da Ratchet & Clank: Rift Apart’ı PC için Steam ve Epic Games Store’da yayınlayacaklarını duyurdu. Oyun için ön siparişler şu anda Epic Games’te açık. Ön siparişler, Carbonox Zırh Setini ve Pixelator Gun gibi oyun içi öğeleri içerir. Oyunun fiyatı ise 599 TL.
 
PS oyunları PC’ye gelmeye devam ediyor
 
 
 
Aksiyon macera ve platform oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart, ilk olarak 11 Haziran 2021’de PlayStation 5 için çıkmıştı. PS5 konsolunun gücünü ortaya çıkarmayı amaçlayan oyunlardan biri olan Rift Apart, şimdi de PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. PC evrenine ilk kez girecek olan Ratchet ve Clank ile boyutlar arası bir maceraya atılmak için sabırsızlanıyoruz.
 
Oyunda PC’ye özel iyileştirmeler var. Bu geliştirmeler arasında 21:9, 32:9 ve 48:9 (üçlü monitör desteği) çözünürlükleri için ultra geniş güçlendirme, sınırsız kare hızı, NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 2 ve Intel XeSS teknoloji desteği, NVIDIA Reflex ve NVIDIA DLAA iyileştirme ortamı yer alır. kalite. , DualSense denetleyici montajı ve daha fazlası.
 
PC sürümü ayrıca PC oyun başlatıcılarında bulut oyun kaydı için başarılar ve güçlendirmeler içerir.
 
Ratchet & Clank: Rift Apart PC tanıtım fragmanı
 
 

babaeskiajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu