Haber

Teksüt Bandırmaspor ile Royal Hospital arasında sağlık sponsorluğu anlaşması imzalandı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Teksüt Bandırmaspor ile Bandırma Kraliyet Hastanesi ortasında yeni bir sağlık sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Kulüp lideri Onur Göçmez, imzaların ardından yaptığı konuşmada, Kraliyet Hastanesi’nin aslında Bandırmaspor ailesinin bir ferdi olduğunu söyledi.

14 futbolcunun yeni dönem öncesi sağlık kontrollerinin bu hastanede yapıldığını belirten Göçmez, “Her yıl kapılarını bize açan Royal Hospital’a çok teşekkür ediyorum. Royal Hospital en çok oynadığımız hastanelerden biri. Bandırmaspor’un bu seviyeye gelmesinde önemli roller üstleniyoruz. Royal Hospital ile bu yolda birlikte hareket etmekten onur duyuyoruz.” söz konusu.

Hastane Yönetim Kurulu Eş Başkanı Opr. Ercan Sevinç, Bandırmaspor’a 14 yıldır hizmet verdiklerini söyledi.

Bandırmaspor’a uzun yıllardır isim sponsoru olduklarını hatırlatan Sevinç, “Bandırmaspor ile birlikte olmaktan gurur ve onur duyuyoruz. İnşallah bu sene Süper Lig’e çıkacağız.” sözünü kullandı.

Yönetim Konseyi Eş Lideri Opr. Dr. Gürsel Kurt da Bandırmaspor’un tüm Bandırma’nın grubu olduğunu belirterek, “Bandırmaspor’un sağlık sponsoru olarak uzun yıllardır devam ediyoruz. Bandırmaspor’u daha ileri ve güzel yerlere getirebilirsek ne mutlu bize.” dedi.

haber-kosk.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu