Haber

Turgutluspor’da tüm planlar kazanmak için

TFF 3. Lig 2. Küme temsilcisi Turgutluspor cumartesi günü meskeninde oynayacağı maç öncesi hazırlıklarını Irlamaz tesislerinde sürdürüyor.

Kırımızı siyahlılar 3 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’da 7 Eylül Stadı’nda konuk edeceği Kuşadasıspor maçının hazırlıklarına Irlamaz tesislerinde yaptığı çalışma ile devam etti.

Önemli müsabaka öncesi idmanları yakından takip eden Hasan Eğilmez, son haftalarda yaşanan puan kayıplarını kesinlikle telafi edeceklerini söyledi.

Son iki haftada evvel konutunda Ayvalıkgücü’ne ardından da deplasmanda Kırıkkale Büyük Anadoluspor’a mağlup olan kırmızı siyahlılar da Futbol Şube Sorumlusu Eğilmez yaptığı açıklamada, “Son haftalarda maalesef bize yakışmayan sonuçlar aldık. Cumartesi günü konutumuzda Kuşadasıspor ile karşılaşacağız. Tüm hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. İnşallah bu maçla birlikte çıkışa geçip ligin birinci yarısını üst sıralarda tamamlamak istiyoruz. Buradan bilhassa âlâ günümüzde de berbat günümüzde de yanımızda olan cefakar taraftarımıza da seslenmek istiyorum, bizi desteklemeye devam etsinler, Kuşadası maçında onların takviyesine çok muhtaçlığımız olacak.” formunda konuştu.

Diğer yandan Turgutluspor Taraftar Derneği de Kuşadası maçı için toplumsal medya hesaplarından ve ilçe genelinde astıkları afişlerle Turgutluspor severleri maça davet ederek çalışmalarına başladı. – MANİSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu