Haber

“İstanbul’a çivi çakmadılar” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a CHP’den yanıt: Belediyemize gelirseniz İmamoğlu hizmetleri anlatır.

Başakşehir – Çam ve Sakura Şehir Hastanesi – Kayaşehir Metro Hattı’nın açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğluBunu amaçlıyordu.

“İSTANBUL’DA ÇİVİ SALDIRILMADI”

Erdoğan, “Asıl sorumlu işi idare edip devam ettiremediği için Ulaştırma Bakanlığımız bu metro hattını devraldı. Kardeşlerim bakın 3 yıl oldu. Maalesef bu Büyükşehir Belediyesi İstanbul’a çivi bile çakamadı. İstanbul’un asıl dersini 2024’te vereceğine elbette inanıyorum. Ama şimdi 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekilliği seçimlerinde onlara ders verecek.” söz konusu.

CHP’Lİ ERDOĞAN

Erdoğan’a yanıt CHP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Seyit Torun’dan geldi. Torun, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Anlıyoruz, tek adam olmayı seviyorsun ama en azından bir kanal izlemeyi seviyorsun Erdoğan. Ülkeyi çiviledin, hala konuşuyorsun. Bir gün belediyemizi ziyarete gelsen, Ekrem İmamoğlu size İstanbul’da hangi kaçak çivilerin söküldüğünü, hangi hizmetlerin verildiğini anlatacak.” terimleri kullandı.

akhisarhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu