Yaşam

Murat Boz yeni şarkısı ve yapım şirketiyle gündemde

Binlerce hayranının yoğun ilgi gösterdiği konserde Murat Boz, sahne kostümü ve repertuarıyla hem göze hem de kulağa hitap etti. Yoğun iş temposu nedeniyle uzun süre basına açıklama yapmayan güzel popçu, sessizliğini İzmir’de bozdu.

Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Boz, oyunculuk ve müzik mesleğine ilişkin sürpriz gelişmelerin yaşandığını anlattı. Murat Boz, soyadını verdiği “Boz Prodüksiyon” adlı yapım şirketiyle genç yetenekleri çatısı altına almaya hazırlanıyor.

Kuruluş aşamasında ilk olarak kendi işine odaklandığını söyleyen yeni yapımcı, gelecekte yeni yetenekler keşfetmek istediğini söyledi.

BOZ AÇIK KÖŞE MÜZİKLE GELİYOR

Murat Boz, birçok ünlü sanatçının yarıştığı akustik – Türk tarzı müzik, Günay Çoban’ın sözleri ve Serkan Özdoğan’ın bestesi ile zıt bir köşe yazısı ile müzikseverlerle buluşmaya hazırlandığı söylentisini verdi.

Ünlü sanatçı, “Karşı köşeden gelen, çok inandığımız, dinleyicinin seveceğini düşündüğümüz, kimsenin benden beklemediği bir şarkı var.

Yakın zamanda şarkıyı klipleyip hayranlarıma sürpriz yapacağım.” Müziğini tek tek hayranlarına sunan Murat Boz, albümü doğum günü olan 7 Mart’ta tamamlayacağını duyurdu.

BAŞARI İLE DÜNYA ÇAPINDA HAYRAN İZLEYİCİSİNDE

Netflix’te yayınlanan, başrollerinde Murat Boz ve Tuba Büyüküstün’ün yer aldığı “Zeytin Ağacı” dizisi, 10 milyon izlenme saatini aşan ilk Türk yapımı oldu.

Bu önemli başarısıyla dünya çapında bir hayran kitlesine ulaşan Murat Boz, dizideki isminin Amerika’da “Toprak” olduğunu söyledi. Ünlü sanatçı, “Bu çalışmanın yurt dışında ne kadar başarılı olduğunu fark ettim.

Amerika’ya gittim, Murat Boz diye değil ama beni “Toprak” diye biliyorlar. Bu beni gururlandırıyor ve tüylerimi diken diken ediyor.”

“Zeytin Ağaç” dizisinin 2. dönem çekimlerinin başladığını söyleyen Boz, hem konser maratonunu hem de dizinin çekimlerini Ayvalık’ta yavaş yavaş sürdürdüğünü belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu