Haber

Sevilen GTA oyununa elveda deyin!

Oyunculara çevrimiçi oyunlara, modlara ve özel içeriğe erişim sağlayan abonelik tabanlı hizmet PlayStation Plus önümüzdeki yıl platforma veda eden yapımları paylaştı. Ayrıca GTA serisinin sevilen oyunu da PS Plus’tan kaldırılacak.

GTA kötülük şehri, PlayStation PlusDan silindi!

PlayStation Plus , her ay platforma eklenecek ve platformdan çıkarılacak oyunları düzenli olarak paylaşmaktadır. Öyle ki geçtiğimiz günlerde Şubat 2023 itibarıyla kaldırılacağı oyunları açıklayan PS Plus, Last Chance to Play bölümüne GTA Vice City – The Definitive Edition’ı ekledi. Bu da oyunun platformdan kaldırılacağı anlamına geliyor.

PlayStation Plus ve Rockstar Games, GTA Vice City – The Definitive Edition’ın kaldırılma nedeni hakkında herhangi bir bilgi vermedi. Şubat 2023’te PlayStation Plus‘dan kaldırılacak tüm oyunlar aşağıdaki formda listelenmiştir;

PlayStation Plus880 TL’lik oyunları bedava verecek!

GTA Vice City – Kesin Sürüm

Agatha Christie: ABC Cinayetleri

Yazılmamış Masallar Kitabı 2

Rad Rodgers

SkyDrift Sonsuzluk

Işıltı Serbest Bırakıldı

Turing Testi

Sinüs Mora EX

Saf Tarım 2018

Pure Farming 2018’in yukarıda ne zaman kaldırılacağı kesin olarak belli değil. Glutton oyunları, 21 Şubat 2023 tarihi itibarıyla PlayStation Plus kütüphanesine veda edecek. Oyuncular bu yapımları PS Plus aboneliği dışında satın alarak oynayabiliyor.

PlayStation Plus abonelik planları

DeluxeExtraEssential1 Aylık Abonelik70,00 TL60,00 TL40,00 TL3 Aylık Abonelik190,00 TL165,00 TL100,00 TL12 Aylık Abonelik460,00 TL400,00 TL240,00 TLÖne Çıkan AyrıcalıklarClassics kataloğu,

oyun deneme sürümleriOyun kataloğu,

Ubisoft+ klasikleriAylık oyunlar,

çevrimiçi çok oyunculu,

özel indirimler

Peki PlayStation Plus’a veda eden oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce GTA Vice City neden kaldırıldı? Görüşlerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu