Yaşam

Korku Filmi Arayışınızı Sonlandıracak Film Sonunda Çıkıyor: M3GAN

Yeni bir korku sineması arıyor ama ne izleyeceğinizi bilmiyorsanız doğru yerdesiniz! Anabelle ve Terminatör karışımı diyebileceğimiz bir film ile karşınızdayız: M3GAN! Bu filmde neler oluyor diye merak ediyorsanız hemen sizi detaylara alalım!

Kaynak:https://www.buzzfeed.com/crystalro/m3…

Korku filmi sevenlere güzel bir haberimiz var!

Aramızda duymayanlar varsa söyleyeyim. M3GAN, ‘bir çocuğun en iyi arkadaşı ve bir ebeveynin en büyük müttefiki’ olmaya programlanmış gerçekçi bir yapay zeka bebeğinin hikayesini anlatıyor.

M3GAN, Annabelle ve Terminator’ün bir karışımıdır.

Akela Cooper’ın yazdığı ve Gerard Johnstone’un yönettiği filmin yapımcılığını Jason Blum ve James Wan üstleniyor. Bu isimlerden de anlayacağınız üzere kaygı sinemasının devleri bu projede!

The Haunting of Hill House’dan tanıdığımız Violet McGraw, Cady’yi canlandırıyor. M3GAN yaratıcısı Alison Williams, Cady’nin Gemma teyzesini oynuyor.

Çok fazla spoiler vermeden filmi biraz anlatalım.

Trajik bir kazanın ardından 8 yaşındaki Cady, bir oyuncak şirketinde çalışan ancak çocuklarla arası pek iyi olmayan işkolik teyzesi Gemma’nın yanında yaşamaya başlar.

Kısa bir not düşelim, Gemma yeterince niyeti olmasına rağmen ebeveyn olacak donanıma sahip değil. Aynı zamanda kendisi de oyuncak yapan Funki adlı bir şirkette robotik uzmanı. Gemma’nın bu şirkette çalışmasının nedeni, ana projesi olan M3GAN üzerinde gizlice çalışmak için ihtiyaç duyduğu parayı ve zamanı bulmaktır.

M3GAN ise çok gerçekçi bir oyuncak bebektir ve “eşleştiği” çocuk için bir oyun arkadaşı, öğretmen ve koruyucu olarak programlanmıştır.

M3GAN projesi, Gemma’nın dünyada devrim yaratabileceğine inandığı bir projedir. Sadece üzerinde çalışmak için daha fazla zamana ihtiyacı var… Gemma beklenmedik bir şekilde Cady ile ilgilenmek zorunda kalınca M3GAN’ı denemek için bir fırsat yakalar. Bu yüzden Cady’yi M3GAN ile eşleştirmeye karar verir.

Gemma’nın patronu ve Funki’nin CEO’su David, M3GAN’ı öğrendiğinde iş biter ama M3GAN’ın Cady ile nasıl geçindiğini görünce bunu bir pazarlama fırsatı olarak görür.

Ancak işler hızla raydan çıkmaya başlar. Programlaması sayesinde M3GAN uyum sağlamaya, öğrenmeye ve karar vermeye başlar. Sonunda Cady’yi ‘korumak’ için temelde her şeyi yapıyor. Ve buna insanları öldürmek de dahildir!

Bu sinema teknik olarak bir korku sineması olsa da aslında o kadar da korkutucu olmadığını söyleyebiliriz.

Birkaç doğal korkutucu an vardır, ancak sinema onun ürkütücü ve komik repliklerini mükemmel bir şekilde kullanır. Oyunculuklara söylenecek söz yok!

Sevimli bir oyuncak bebeğin insanları dehşete düşürmesini izlemek istiyorsanız bu sinemaya bir şans verin!

Fragmanı buraya bırakalım ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu