Haber

Amatör spor kulübünden deprem bölgesine yardım

Toptaş, Kumluca ilçesinde SporKulübü, beyin sarsıntısı bölgesine ikinci kez yardım malzemeleri gönderdi.

Toptaş Spor Kulübü yönetimi, kendi imkanlarıyla topladığı yardımları ve hayırseverlerin desteklerini Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden etkilenen bölgeye ulaştırmaya devam ediyor. Kulüp Başkanı Nasuh Yaşar ve yönetim kurulu üyeleri topladıkları tır yardım malzemesini depremden etkilenen Hatay’a teslim etti.

İkinci kez yardım seferberliği başlatan kulüp yönetimi, Adıyaman’da depremzede ailelerine kuru gıda, çocuk bezi, giysi, elektrikli ısıtıcı, battaniye, mutfak eşyası, su ile sebze ve meyveden oluşan yardım malzemelerini ulaştırdı.

Toptaş Spor Kulübü Başkanı Nasuh Yaşar, 1992 yılında kurdukları kulüplerinin Türkiye’nin ilk köy amatör futbol kulübü olduğunu söyledi.

Yaşar, depremin hemen ardından deprem bölgesine yardım kampanyası başlattıklarını belirtti. İnanıyorum. Bundan sonra da deprem bölgelerine yardım etmeye devam edeceğiz. Hayırsever halkımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Yaşar, her iki yardım etkinliğinde de deprem bölgelerine ulaşımda kendilerine destek olan Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner’e de teşekkür etti.

altintashaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu